Kizlar bende doğurdum sonunda 39haftalık maceram bi cok sıkıntıyla geçen eş rahim ağzında sorunlarla kaç kez kanamalarla mucadelemı mutlu sonla bıtırmeyı nasıp eden Allah’a hamdolsun geleyim hikayeme cumartesi gecesi saat 4te bi karın agrısıyla uyandım wc gttm tam yatağa geri gelecekken bırden suyum gtti dedm heralde su degıl az daha dolanayım evde çünkü sancı vs yoktu 2tur dolandım evi gene geldi bi anda bu sefer daha fazla ve idrarımızdan daha sıcak bı su dedm suyum gelıor sancım olsa oyalanacaktım evde olmadığı ıcın korktm sussz kalır dıe hemen hastane yoluna düştük 5e gelıodu saat Acilde doktor baktı su azalmış baya dedi muane ettı 4cm acılman var yatıs dedi beni doğumhaneye gönderdiler bı korku bastı beni doguramassam falan bi telaş sardi neyse doğumhaneye geldım nts bagladılar sancım hala yok ebe dedi dolan odanın ıcınde dolandıkça sancım arttı belımden vurup kasıklarımı delen bi agrı gırıo allahtan gecıo 5dk rahatlıyorsun geri gelıyo derken 5cm oldu ebe hemen hasta bakıcı çağırdı dusa gırdım 20dk su tuttum belıme karnıma duştan cıktım ebe dolan az daha dedi dolanırken sancıyla ikinma hıssı geldı heralde dedm vuracak sancı ıyıce bida gelırse ıkınma hıssı seslenırım ebeye dedm dolanırken sancı tekrar geldi bu sefer gtmıo ıkınma hıssı hemen yatağa attm kendımı çağırdım ebeyi baktı hemen doktora seslendi doğum hocam gelın dıe geldi 2ıkınmada doğum yaptım kolaylıkla sadece es zor geldi bekledm onu çatalda o zorladi beni Allah herkesı bı avazda kurtarsın bu yolda kımseyi yarım koymasın kızlar sorularınızı cevaplayabilirim