Bilge44 selamm bugün Medicana ve cinarliya gittim eşimle. Hemen öğrendiklerimi paylasayim.
Medicana odası güzel 4000 normal 4200 sezeryan nst ücreti yok çocuğun ilk kontrolleri ve aşıları dahil işitme testi 200 TL Corona testi doktor isterse yapılıyormuş ve 250 TL. Yenidoğan yoğun bakım unitesi var. Bunun dışında oda süslemesi ve fotoğrafçı sadece kendilerinin anlaştığı yer ile ayarlanabiliyor. Kendiniz bebek cikolatasi ya da bir tül süs bile getiremiyorsunuz. 3 paket var 500 den 2500e fiyatlar değişiyor. Fotoğraf için de 3 paket var 900 TL’den başlayıp 2500e kadar gidiyor.
Çınarlı hastanesi için 3250 normal de sezeryan da aynı.Cocuk ilk muayeneler dahil işitme testi ekstra 200 TL. Corona testi sezeryan olursa yapılıyor 200 TL. Nst ücreti yok. Kan uyuşmazlığı iğnesi 520 TL. oda süslemesi ve fotoğrafçı kendiniz ayarlayabilirsiniz. Odayı görmek istedik göstermediler hastalar rahatsız oluyor dediler bu bana biraz saçma geldi. 1. Aşama yenidogan yoğun bakım ünitesi var dediler. Bu 1. Aşama ne demek onu anlayamadım.
Bu fiyatlar benim doktorum dışarıdan anlaşmalı olduğu için geçerli belki başka doktorlarda ya da hastanenin kendi doktorunda ücretler değişiyordur.