Nesalihan Merhaba, mart ayında doğum yapacağım , izmir de özel hastane doğum ücretleri hakkında görüşmeleriniz bilginiz var mı yardımcı olabilir misiniz
seday93 Nesalihan egepol hastanesi üçyol - 5000 tl normal sezeryan epidutalli epiduralsiz farketmiyor ne olursa olsun 5000 tl
Hilalsny Nesalihan tatlim ben cinarli onur beye gidiyorum doktorumdan da hastaneden de gayet memnunum sekreterinden tut ebesine kadar hepsinden memnunum dogum benimde martta olucak aralik sonunda zamn geldi. 3500 epidural ve isitme testi dahil. Sezeryan normal ayni fiyat. Tavsiye ederim
Onurs111 Ben özel ege şehir hastanesinden bilgi aldım normal 4500 sezaryen de 4000 tl dediler muayene ücreti 150 tl nts ye girdim ilk defa 50 TL oda onun haricinde doğum ücretinin içinde bebek için yeni doğan testleri var mı yok mu bilmiyorum sormayı unuttum daha doğrusu onuda birdaha ki sefere sorucam
Busra534 Onurs111 ege şehirde hangi doktora gidiyorsunuz acaba. Bizim doktorumuzun hastanesi değiştiği için yeni doktor arıyorum şuan
Cansu0818 Onurs111 bende Ege şehirde doğum yapacağım tedbir amaçlı doğumdan önce covid testi istiyorlar mı bilginiz var mı?
Bilge44 Özellerde zorunlu korona testi yapıyorlar mı muhakkak doğum öncesi. Sene başında doğum fiyatları netleşmedi mi Şubatta tekrar fiyat artışı mi olacak 🤦🏻♀️
Nesalihan Gerçekten yukarı çıksın ama bu konu izmir özel hastane doğumlarına ait hiçbir bilgi yok bu formlarda
pptya01 Ege şehir 4500 normal+180 lira korona testi. Yenidoğan doktor kontrolü dahil ama işitme testi hariç. Ben işitme testine yaklaşık 1 haftalıkken falan götürmeyi düşünüyorum zaten