pitircik2021 tkrj19 alttan yandan heryerden açılıyor canım onlar. Kundak uyku tulumu owli markası olarak aratınca görürsün
pitircik2021 pitircik2021 valla bilemedim marka kendince iyimser yaklaşmış olabilir ama uluslararası kaynaklar linkteki şekilde söylemiş canım 20-22derece 1 tog önerilmiş. Belki onların dedikleri gibidir ama tecrübesiz olduğum İçin bilemeyeceğim hiç
Hamisimhamis Bende ergopuch marka aldım internetteki yorumları çok iyiydi. Yazın Doğacağı için 0,5 Tog tercih ettim.
threestar pitircik2021 anladım ben woombie markasını almayı düşünüyorum eğer alırsam, kullanan arkadaşlarım da var memnunlar togunu kışa göre alırım muhtemelen çünkü yazın müslin kundak yaparım diye düşünüyorum bir şekilde
Dilara1503 pitircik2021 owli marka 0.5 tog uyku gurusu aldım 0-36 ay arasında kullanılıyor çok güzel bence
pitircik2021 Dilara1503 bende onu almayı düşünüyorum. En azından küçükken kullanamazsak ileride de kullanabilir. Ama tek sorun ben elleri yukarıda bırakabileceği kundak modeli istiyordum uyku girişimde eller aşağıda kalacak. Owli 0-3 ay olan modelleri yukarıda ellere izin veriyor ama 0-36 alırsak boşuna almamış olurum her şekilde kullanır
Dilara1503 pitircik2021 benm aldığımda kolları da ayak yerlerinde açılabilir istersen kolları dışarı da saklarsn canm ama yenidoğan zamanda kollarının içerde olması daha iyi sıçrayıp kendini uyandırmaz en azından daha uzun süre uyur
pitircik2021 Dilara1503 yok canım demek istediğim kolları içerde duruyor ama kapalı açılmıyor yani. Ama yanda yukarıda kapalı duruyor aşağıda tutmuyor yani. Bebekler anne karnında genelde kollar yukarıda durduğu İçin en rahat pozisyonları o oluyormuş. Şimdi aynı eller yukarıda kalmasına izin verem kundaklar var yani suratına vs dokunmasın diye