civcivimm_ 35 haftalık hamileyim bazen bebeğin hareketini hissetmesem korkuyorum bir sey oldu diye bu durumu yasayan var mi hamileliğin başından beri korkum gitmedi hele ki burda bazı üzücü postları görünce daha da kaygılanıyorum 😔
Mnevvr53 civcivimm_ 34 haftada bende öyleydim darlaniyordum ilk gebeligimde ama doktorum 34 haftada yeri daraldigi icin istedigi gibi hareket edemez demisti derinnn nefes al 10 kadar say birak bunu bir kac kere tekrarla doktorum oyle diyordu valla ediyordum oynuyordu
Bursa97 civcivimm_ banada oluyor canım aynısı bende 34 haftaligim sürekli hareketlerini takip ediyorum hissetmedigim an bir korku kaplıyor içimi sona yaklaştıkça piskolojik galiba hepimiz sağ salim alallim kucağımıza inşallah 🙏😊
Nduru civcivimm_ bense ilk gebeligimde cok hareketliydi bebegim. Hareket etmeyince cok korkardim. Agir bi is fln yapmissam daha cok korkardim. Oyle durumlarda elma ye cikolata ye yan tarafina yat bebeginle konus biraz durt fln. Icin rahat etsin. Oyle olunca hemen tepki verirdi sende dene bi.
Arzuss2020 Merhabalarrr bende 21 haftalığım her seferinde olumsuz şeyler düşünüyorum bu normal mi ?? :(
Suleylul İkinci gebeliğim bende Doğumdan çok korkuyorum. Doktora giderken dilim damağım kuruyor kızımı zor dogurdum 5 yasında suan ama ben atlatamadım