MgeGne Normal doğum yapıp epizyotomi (kesi) yapılmayan bayanlar hamilelik esnasında neler yaptınız neler önerirsiniz kolay doğum olması için ??? Birde bebekleriniz kaç kilo doğdu!?
FeriDEniz MgeGne ilk gebeliğim olduğu için tecrübeli değilim ama Doğum kurslarında perine masajının kesiyi engellemede büyük etkisi olduğunu söylüyor ebeler
Laleet MgeGne ben 5 gün önce Doğum yaptım. Kızım 3kilo 520gr doğdu. Ve kesisiz dikişsiz doğurdum. Hamileliğim boyunca özel olarak hiçbir şey yapmadım 🤭 sadece ev işi alışveriş vs aksatmadım. Umarım siz de kesisiz doğurursunuz 🙏
Frida Dikiş istemediğimden sırf normal doğum istiyorum sonrasında acı, ağrı vs olmasın diye bunda da kesi çıkıyor karşımıza. Hayır zaten acı çekicez baya baya bırak biraz daha çekeyim de o dikişi yemeyeyim 😀
MgeGne FeriDEniz Gittim canım o eğitime hatta pilates eğitmeniyim bütün kalça bacak egzersizlerini biliyorum yapıyorumda..37. Haftadan itibaren perine masajına da başlıycam ama yinede her ihtimale karşı ne olur ne olmaz die aklına geliyor insanın😫
Kubralpergece Laleet kaç cm açıldı da kesmediler aslında sanırım biraz da doktora kalmış bişey biran önce Doğum gerçekleşsin diye kesiyorlar