Rabianida Kızlar çok mu? Erken bilemedim 15 haftalık hamileyim ikinci gebeliğim ama dün ve bugün sanki hareketini hissettim yada banamı öyle geldi varmı erken hisseden ☺️☺️
birprensesvebirprensannesi Rabianida Bende erken mi diye düşünüyorum 14+1 iz bende arada böyle balon patlatma gibi değişik hisler bide balık kayması gibi🤭 İkinci gebelikte erken hissedilir diyorlarda bu kadar erken olması mümkün mü bilemedim bebek mi bağırsak mı anlam veremiyorum 🤷
Fatime_16 Bizim de 16 haftalık bende iki gün önce uzanıyordu karnımın bir tarafında sertleşme oldu elimi koydum sonra elimin altından bişey kaydı gitti ☺️ akşamları yatınca ara ara oluyor gibi yine. Benim ikinci gebeliğim bu arada🙂
Rabianida Anlam veremedim buraya bi yazayım dedim😃illaki yaşayan vardır ilk çocuğum 11 yaşında unuttum gitti Nası bişey die 😀😀
birprensesvebirprensannesi Rabianida Balık kayması balon patlatma kelebek kıpırtısı tarzında ifade ediliyor ilk hareketler genelde 🤭❤️
Rabianida birprensesvebirprensannesi ahaha aynen değişik ama çok güzel bi duygu rabbim herkese yaşamayı nasip etsin 9 yıl boyunca hep bekledim sonra tamam bıraktım vazgeçtim dediğim anda rabbim verdi binlerce şükür
birprensesvebirprensannesi Rabianida Çok şükür Rabbime sonunda nasip etmiş . 32. Haftamda kızımı kaybettim. Evlat hasretini çok iyi biliyorum. Şükürler olsun ki çok aratmayan tekrar nasip etti🤲 Rabbim evlatlarımızı bağışlasın inşallah 🙏