Bi-anne Kızlar bursada civil,e bebek, babymall dışında uygun fiyatlı güzel tekstil ürünleri için nerden alışveriş yapabilirim ? Bursada yaşamıyorum, alışveriş için geleceğim. Tavsiylerinizi bekliyorum 🥰
Ortmenanne16 Bi-anne Instagram siteleri var çok güzel konum olarak bursa gösteriyor hep ama virüs diye hiç gitmek nasip olmadı ne varsa internet almak zorunda kaldık 😭😭
Kapalikutu Bi-anne ben de Bursa’yı pek bilmiyorum ama bakırcılar çarşısı girişinde solda bebeto diye bir mağaza var çok uygun kesinlikle bakmanızı öneririm. Bir de bakırcılarda biraz ilerleyince sanırım ilk sola girilen bir ara var sepetin içinde beşli takımlar var 15 liraya çok güzeller
Elisa7716 Kapalı çarşı :) Bebeler sarayı civarında çok fazla dükkan var zafer plazanın hemen arkasında kalıyor
Bi-anne Elisa7716 ulu caminin oralardaki mağazalardan bahsediyorsunuz değil mi ☺️ Kusura bakmayın tam bilmiyorum bursayı
Semazrl Bi-anne ulucaminin orda havlucular çarşısında bı küçük dükkanı var bitanede büyük mağazası var çarşıda kime sorsanız gösterirler
Bi-anne Semazrl peki bu bebek dükkanları hep o civardamı yoksa bursa merkezde başka yerlerde varmı? Sizi bulmuşken sorayım 😇
Semazrl Bi-anne Bi-anne dükkan olarak o civardalar ama babymall baby gross gibi büyük mağazalarda var onların tam yerini bilmiyorum
Bi-anne Zeynepreyyan bi defa gittik bursaya ama zamanımız çok kısıtlı olduğu için sadece ulu cami etrafında bi kaç bebek mağazasına bakabildik, isimleri hatırlamıyorum ama fiyatlar çok uygun değildi.
Zeynepreyyan Bi-anne ben hep internetten alıyorum canim.internetten alırken hem yoruluyorsun hem çeşit çok hemde fiyat karşılaştırması yapabilirsin
Elisa7716 Bi-anne evet zaten fiyatlar çok uygun olmuyor ama uygun indirimde şeylerde denk geliyor Dün oradaydım güzel şeyler var. Bakmakta fayda var tabi Perakende olarak başka yerde bulamazsınız bu kadar çok mağaza yanyana Bursa’da