Svcnbydmr Kızlar 35. Haftadayim bebeğimin boynuna çift kordon dolandigini öğrendim Dr hareketlerini takip etmemi istedi yapılacak bişeyin olmadığını söyledi eve gönderdi. Böyle bişey yaşayan oldu mu Dr unuz bişey önerdi mi
Limonumm Svcnbydmr fikrim yok ama eve göndermesi şaşırdım acil sezerynaalmasi gerekiyordu bi arkdsm 2kez dolanmıştı doktor hmn sezeryna almıştı bence başka bi doktora görünün
Egeeren Svcnbydmr telaslandirmak istemem sizi ama baska bi dr ra daha gorunun acil sezeryan da olabilirsiniz .
Elifkyhn1993 Svcnbydmr bizzat bn😊 37haftada 2kere dolanmisti+ suyu pislenmisti kosa kosa sezryan. Dedigi gbi hareketleri azaldi nst de duz cikiyodu cizgiler. İykide almis ciktginda aglamadi bile dogru kuveze gtti. Ama herhangi bi sorunu yoktu tamamen kordondan dolayi oksijen verilsin diye. Sonrada aldik geldik cok sukur. Ama tehlikeli anlik bisey yani
Svcnbydmr Medipol megaya gittik apar topar ikinci Dr görsün diye şuan haftası erken takip edelim hareketini bebek gayet sağlıklı suyunnda iyi ikinhafta bekliycez dedi
Svcnbydmr Elifkyhn1993 işte direk olum tehlikesi var dedi bana o kadar korktum ki ağlaya ağlaya eve geldim şuan diken üstündeyim sürekli hareket ediyor mu diye bakıyorum
ogretmenanne16 Svcnbydmr inşallah ah sağlıkla alın kucağınıza dilerim.. Peki siz farklılık hissettiniz mi acaba dolanmayla ilgili bebeğin hareketi vs konusunda
Svcnbydmr ogretmenanne16 amin canım hareketleri suyu kan akışı çok normal dedi bı problem yok dedi sancı sordu bende sancı da yok çok da hareketli oğlum şimdilik bekliyoruz 2500 kilo su iki haftayı da atlatalim başka bişey istemiyorum kendi kendine kordon çözülebilir dedi dr