MerveBostann Merhaba kizlar. 12+4 haftalik gebeyim. Bugun ikili test yaptirdim ultrason sonucumda 1.7 mm ense kalinligi cikti bu deger iyi mi bilgisi olan var mi kan testi sonucum haftaya cikacak,sormak istedim
Angelsmom29 MerveBostann gayet iyi benim de 13 te 1. 9 cıktı doktor bu haftada değer bu cıkar dedi normal dedi bana sizinde normal 🥰
Aslinaz86 MerveBostann merhaba benimde 1.9 çıkmıştı normal dedi ama kan testim yüksek riskli çıkmışdı fetal dNa testi yaptırdık çok şükür oda temiz çıktı
MerveBostann Angelsmom29 tesekkur ederim canim sonradan artinca sorun olmuyor dimi bu haftalarda ki deger onemli? Bide burun kemigi izlendi dedi buda iyi bisey sanirim degil mi
Angelsmom29 MerveBostann bence gayet iyi bir değer doktorda söylemiştir zaten sag salim kucagımıza alırız inşallah 🤲 🥰
MerveBostann Aslinaz86 cok sukur canim ama kan testi neden yuksek cikti ki acaba normal diyorlar kam yuksek cikmasi garip degil mi ya da yastan mi kaynakli oluyor
MerveBostann Angelsmom29 doktor pek ayrinti vermedi canim kan testini bekliyoruz bakalim hayirlisi olsun saol
Aslinaz86 MerveBostann yaşım 34 belki ondanda olabilir böyle testlerde yanılma oluyomuş oldu da zaten çünkü fetal dna testim temiz çıktı yani bebekte hiç bir sorun yokmuş boşuna 2 hafta stres yaptım
Aslinaz86 MerveBostann evet çok şükür inşallah sizinde temiz çıkar çıkmasa bile üzülmeyin çünkü o makinalar yanlış olabiliyor
MerveBostann Aslinaz86 insallah o stresi yasamak cok cok zor. Yasim 23 benim saglikli bir ciftiz ama ne olacagi bilinmez tabi