Aleynalemi Merhabalar.. Daha yeniyiz yarın tam 6 haftalık olucaz ama çok ıstahliyim ilk bu haftalarda kilo alıyorum.. sizde de aynı mı oluyor yoksa kilo işi normal mi?
Happylif3 Aleynalemi 21+6 ilk 4 ay hiç kilo almadım. Ama şimd 4 kg aldım. İştahımda pek yok. Şişlikmi nedir artık
Mommy2b Aleynalemi biraz kontrollü gitmekte fayda var ilk 3 ayda 1-2 kilo alınması normaldir, genelde bulantılardan kilo verilir bu da normaldir
058elf Aleynalemi ilk ay kilo almadm aksine kaybettim bulantılarım çoktu 19. Haftadan sonra kilo almaya başladım
beyzafatih Aleynalemi 6 aydan sonra kilo almaya başladım 8 ayıma yeni girdim 6 kilo aldım biranda ama doktor çok normal dedi inşallah daha fazla almam 😒
Aleynalemi Happylif3 benimde iştahım olmuyor ama yemek yemesem bebeğe zararı olur diye korkudan yiyorum
Aleynalemi Mommy2b söyle bi durumda var ben bakarken yemek fazla yemezdim kilo bakimindan ama iştahım çok açıldı ve yiyorum
Mommy2b Aleynalemi canınızın çektiği her şeyin tadına bakın ama kontrolü kaybetmeyin porsiyon kontrolü çok önemli.
058elf Aleynalemi inşallah olmaz rahat gebelik geçirirsin 🤗 bulantı hiç de masum değil klozet başında ağladığımı biliyorum
Mlttpl Aleynalemi benimde ilk baştan 1 defa felan oluyordu da 7 haftadan sonra başladı her sabah kusmalar felan ama inşallah senin öyle olmaz herkeste aynı olmuyor çünkü
Aleynalemi Mommy2b bazenleri iştahım hiç olmuyor ama bebek için yemek zorunda hissediyorum kendimi yemesem bi sorun olur mu bilmiyorum
Ebreva Aleynalemi maşallah biz bulantıdan veriyoruz iyiki bulantın yok boşver insan güçsüz kalıyor artık 4 kilo vermiştim 1 kilosunu geri aldık 😂