Defnederen kardelen214 valla csnım ben anlamadım 10 gün kaldı adetime adet olmadım kasık göğüs ağrısı var gebelik olmaz bunuda biliyorum bua y böyle bişey yaşadımm ilk defa
kardelen214 Defnederen neden kuzum yumurtlamada da hassaslaşma olur kasık ağrısı olur. Neden gebelik olmasın ki
Defnederen kardelen214 yumurtlama olmadı canım olsa değerlendirsem o günleri derim genelik belirtisi diye yumurtlama hiç görmedim 21. Günüm bugün yine yok macun kullandım her ihtimale karşı 2-3 günde bir hep değerlendirme yaptık olur mu ki yumurtlama olmadan 🤰🏼
kardelen214 Defnederen Valla kuzum şöyle bir durum var ovulasyon testi yaparken sıvı alımını durduruyor musun bak mesela o da önemli yoksa idrardaki hormonu seyreltiyor testte çıkmıyor.Mesela şöyle bir şey de duydum kimileri adete çok yakın yumurtluyor kimileri adettten hemen sonra o tarz da olablr
Defnederen kardelen214 valla canım saat 12 de kesiyorum sıvı alımını hep öyle yaptım yumurtlamada görmüştüm 14 te yapıyorum sayac acıyorum bazen o calıyor ama sıvıya cok dikkat ediyorum gercekten
Defnederen kardelen214 adete yakın yumurtlama olabilir cünkü 10 gün kaldı adete canım ama 🤰🏼 Mucize bişey olursa inşallah cok sevinirim okuduğum yazılarda yumurtlama olmadan gebelik oluşmaz
kardelen214 Defnederen kuzum yumurta olmadan olmaz tabiki doktora da gideblrsn aslında evdeysen bir kontrol eder yumurtlama söyler
EsrSvm Defnederen Canım yarın ya da öbür gün yumurtlama olcak sanırım baya koyu testin.Denemeye devam et.
afrasil Defnederen canım devam et daha olmadı dur bakalim baya koyu yumurtlama göreceksin adetin kaçıncı günündesin
Defnederen EsrSvm inşallah dediğin gibi olur canım sabır bekliyorum kasık ağrım ve göğüs sızlamam var
Defnederen kardelen214 valla sabrediyorum inşallah güzelce yumurtam büyüyordur belki onun için bu kadar yavaş ilerliyor
Zeze2454 Benimde bat 25 iki gün yumurtlama ve bugünde çatlama gördüm ilk kez ovulasyon deniyorum 3 günü değerlendirdim artık sabredip bekleyeceğim inşallah hepimiz güzel haberler alırız 🌺
kardelen214 Defnederen ondandır kuzum önemli olan verimli yumurta zaten yavaş büyüyen yumurta verimli olur
Mihrmah03 Kızlar bugünde test sonucum böyle hala devam mi ediyor çatlama birde iki gün sonra prolaktin ilacimi içmek zorundayim bu ay son bir zarari olurmu 🌸 https://hizliresim.com/h6xxzM
afrasil Mihrmah03 1 ocak adetin kaçıncı günüydü çok koyu 2 kere yumurtlama olmuş gibi hormonlardan kaynakli bir durum değilse