bigunanneolucak Kan pıhtılaşması için kan vermeye gidicem. Yaşadığınız gebeliklerle ilgili herhangibi bi belge istıyorlar mı ? Yoksa sadece söylüyor muyuz ? Araştırma hastanesinde yaptıracam ücret ödeniyor mu bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?
Cngul bigunanneolucak belge istemiyorlar canım yani bende istmediler sadece söyledim yaptıklar ücret alınmıyor
yasemin333 bigunanneolucak ücret ödenmiyor belge de istenmiyor.3 düşüğüm oldu de çoğu yer yapmıyormuş 3 ten önce.Ben o şekilde yaptırdım
bigunanneolucak yasemin333 benimde 3 tane 2 kimyasal bi dış gebelik. Ama ben 3 tane kalp durmasından dolayı düşük oldu dicem. Yapmazlar falan.
yasemin333 bigunanneolucak benim bir kürtajım oldu kalp durmasından bir kürtaj iki de düşük oldu dedim yönlendiren doktorum öyle söyle demişti yaptılar sizinkini de yaparlar inşallah.Sağlıcakla bebek sahibi olursunuz 🙏🏻
Yasminela bigunanneolucak aynen canım 3 düşük veya 4 düşük demezsen yapmıyorlar herhangi bir belge de istemiyorlar
Cngul bigunanneolucak banada kan verdiğimde 1.5 ay dediler ama verdikten 1.5 hafta sonra mesaj geldi aldım sonucumu
Cngul bigunanneolucak inşallah canım ben kendimi çok yiprattim suçum kendimde tabiki allah verirse olur ama baya yipratmisim