Ecemp1610 İdrar yolu enfeksiyonum var bir süre önce kanamam oldu ilaçtan önce bol suyu deniyoruz sarı akıntım var 8 haftalık hamileyim enfeksiyon bebeğin kalbini durdurur mu içime kurt düştü
busbusbus10 Ecemp1610 ay tövbe kız ben başından beri idrar yolu emfeksiyonuyla cebelleşiyorum 34 haftalık oldum
Duygus97 Ecemp1610 canım benim de sarı akıntım oluyordu sen test mi yaptırdın enfeksiyon olduğunu öğrenmek için?
ecemiko Ecemp1610 bende de idrar yolu enfeksiyonu çıktı. Doktor bir ilaç verdi bu akşam onu kullanacağım.
Bireylulmasali Ecemp1610 bildiğim kadarıyla erken doğuma yol açıyor enfeksiyon ama o da baya ileride falan olması lazım canım bol su iç ve sakın idrara sıkışma hemen git wc ye birde günlük olarak çamaşırını değiştir pamuklu tercih etme hatta ben ağ kısmını ütülemeden giymiyorum
gozde_arel Ecemp1610 peçete kullanma bir havlu kullan enfeksiyon yapıyor peçete. Ben bıraktım ve şuan daha iyiyim
Ecemp1610 Bireylulmasali günde iki kez bile değiştirmeye çalışıyorum elimden geldiğince ütülüyorum inşallah geçer bakalım
gamzosgamzos 9 ay boyunca idrar yolu enfeksyonum hic gecmedi malesef cok şükür ne düsük riskim nede erken dogum riskim oldu
MervEslinArden Ecemp1610 40 haftalıkken doğum yaptım doğuran kadar enfeksiyonla mücadele ettim elhamdülillah bi sorun yaşamadım
Ecemp1610 gozde_arel aaa bende baya baya fazla kullanıyorum öğrendiğimden beri iyice silmek için denicem teşekkür ederim 😊
Papatyam_anneyim Ecemp1610 benim ilk gebeliğimde çok yaşadım bitti derken yine başlıyordu şimdi ikinciye gebeyim yine enfeksiyon var bebeğe bi zararı olmaz diye biliyorum sadece Doğumda bulaşma riski varmış bazıları erken doğumu tetikliyor diyor ama ben 40+3 ye Doğum yaptım
gozde_arel Ecemp1610 mahvetti beni inanki . Altıma da koyuyordum ölüyordum kaşıntıdan şimdi pamuk koyuyorum ohhh mossad yemin ederim dünya varmış