BaloglumM Hamişler merhaba bugün dahiliye doktoruna gittim nabzım yüksek oldugu icin ve bana dediki kullandigin magnezyum nabzı yükseltiyordur magnezyum kullanıp nabzı yüksek olan var mı
Esrelf BaloglumM benim sabah kahvaltıdan sonra yükseliyor. Gün içinde bazen de olduğu oluyor. Magnezyum kaynaklı mı bi dikkat edeyim🤔🤔
NaimeYilmaz BaloglumM hangı magnezyumu kullanıyorsunuz? Yapabılır yan etkılernde var dıe hatrlıorm bana yapmadı ama
BaloglumM Esrelf ben 2 gündür içmiyorum nabzım normal bugunde doktor oyle deyince olabilir gibi geldi bana sadece kasılman oldugunda iç dedi
Esrelf BaloglumM bi bakayım canım yazarım sana. Bide magnezyum içemediğin günde 1 tane sade maden suyu iç. İçinde hem kalsiyum hem magnezyum var
BaloglumM Esrelf sodayi 2 günde 1 içmeye calisiyorum doktorum hergün soda iç dedi normal dogum istiyorum ama nabzım düşmezse yapamazmışım
Esrelf BaloglumM canım sodayı tavsiye etmemin sebebi ; soda 100 mg var bizim içtiğimiz ilaçta 365 mg var. Belki sana günlük 365 mg ağır geliyor olabilir. Bi dikkat et bakalım zaten ilaç kaynaklı ise nabzın yükselmez😉👍
BaloglumM Esrelf yok etmiyor 125-128 'di magnezyum kullanırken oda beni rahatsiz etmiyordu anneminde yüksek ama acaba ırsimi
Esrelf BaloglumM canım ben magnezyum kullanınca çarpıntı yapmıyor baktımda. 120 şerde olduğu zaman benide rahatsız ediyor. Irsimi bilemiyorum açıkçası.
BaloglumM Zeykem banada bugün dahiliye doktoru söyleyince şaşırdım ama doğru bence benim nabzım düzeldi