flowers Hafta dan merhaba 4.5 kilo aldim ve hepsini son iki ayda hemde … 64.5 kilo olmusum. Dikkat etmiyorum nasil olacak boyle 😞 kocaa tabak makarna yiyorum🤨 kahvaltida ekmek yiyorum doymuyorum 😒
Bireylulmasali flowers canım naçizane fikrim ekmek makarna yememen gebelik şekeri riskini arttırıyor zaten bebeğe de hiç bir faydası uok
edanuur flowers Kız makarna nee ben bulgur pilavını ekmekle yiyorum 😄 Ama 17 haftaya kadar aldığım kilo 3 🙄
Eczmery123 flowers 22+3 haftalığım. 2kilo aldım.ilk 16 hafta mide bulantısından 3-4 kilo verdiğim için az almış olabilirim. Hamilelikten önce nasıl besleniyorsam aynı şekilde besleniyorum ama yeme sıklığı arttı.
ogretmmenanne MucizeAnnesii 64tü başlama kilom yani şöyle 3 ay bulantılardan hiç kilo almadım. 4. Ay kilo alımı başladı
SofiB Hafta 4 kg aldım çok hızlı gitti gebelik şekeri de var ilk hamileliğimde total 6kg almıştım daha fazla almam umarım
Hayriye1410 flowers ilk 5 ay kilo almadım aksine 3 kilo verdim. 23 haftada bir anda almaya başladım 69.5 tan 83 e çıktım şu an 36+5 im 83 kiloyum inşallah daha almam 😅