Zeynep_18 Merhaba anneler, 15. Haftadayım daha erken biliyorum ama ilk hamileliğim çok merak ediyorum benim gibi ilk hamileliği olanlar bebişinizi ilk kaçıncı haftada hissettiniz😊🥰👶🏻
Gigy Zeynep_18 16 da hissettim ben de 🙈kilolu olanlar hissetmez ,ilkler hissetmezler dediler ama ben hissettim 😁kelebek cirpmasi gibi bir şeydi şimdi tekmeler başladı 22.haftada ,o yüzden yapısal biraz belki de sizin minişte başlar yakında 🤩
Mrveeski Zeynep_18 15+3 de hissettim kuzum böyle peş peşe pıt pıt yaptı. Ama sonra 3 gün hissetmedim. 3 gün sonra devam etti hareketleri 18. Haftamdayım şuan hareketlerini çok güzel hissediyorum. Benim de ilk hamileliliğim. Herkeste değişkenlik gösteriyor bildiğim kadarıyla bebeğin hareketlerini hissetmek
simaymasalim Zeynep_18 ben 14 15 de segrime olarak hissediyordum 16 17de hareketleri netlesmeye başlamıştı 18 19da tutabilene ask olsun suanda 27deyiz kıpır kıpır masallah 😍
NilGrl Zeynep_18 17. Haftada çok hafif hissettim gibi mi derken 18.haftada dedim hah bu bebek 😊 şuan 25 haftalık eşim hala hissetmiyor. Bende bunu düşünüyorum. Bazen ciddi vuruyor. Bazen hafif.