asym156 [img]https://i.hizliresim.com/PDZvdQ.jpg[/img][/url] İyi akşamlar kızlar doktorum bu sonuçları gönderip riskli olduğunu tekrar test yapmamız gerektiğini söyledi psikolojik olarak çöktüm moralim çok bozuldu sonuçlardan anlayan var mı ? Sonuçları böyle çıkıp bebeği sağlıklı doğan var mı yardımcı olurmusunuz 🙏🏻
Gizmolata asym156 692 de 1 risk çıkmış 1100 ve altı risk grubuna giriyor.o yüzden 3 lü isticek muhtemelen
Msde_srds asym156 benimde sonuç böyleydi bizde yeniden test yaptırdık sonucunu bekliyoruz inşallah temiz gelir bizim sonuç ben çevremden akarabalarımdan bikaç kişiye sordum sonuçu riskli çıkıp bebeği sağlıklı olanlar varmış bizde çok üzülmüştük kötü çıktı diye ama başkalarına sorunca içim rahatladı
asym156 Kubranrilhn ense kalınlığı normal gözüküyor ama PPAP değeri ne ise internete göre yüksek sanırım onun neyi ifade ettiğini bilmiyorum işte
asym156 Kubranrilhn internetten araştırdığımda da her sayfada farklı değerler farklı yorumlar var hangisine göre bakacağımı şaşırdım yarın zaten farklı bir doktora daha gideceğim ama inanın uykularım kaçtı öyle huzursuzum ki en azından içim biraz rahatlasın istedim teşekkür ederim hepinize
Gizmolata Kubranrilhn doktor yüksek riskli dememiş riskli demiş bende ona göre konuştum, 250 ve altı yüksek risk şuanki değeti sadece riskli
Sherife_0660 250nin altında riskli denir senin 600larda çıkmış ve hiç canını sıkma bu tarama testi kesinliği yok yani stres bebeğide etkiler … çoğu kişiye aynı şey söyleniyor zaten
asym156 Gizmolata öyle hassas oluyor ki insan bu durumda normal olmayan her sonuca deli gibi ağlıyorum
Gizmolata asym156 bence içinizi ferah tutun, bundan daha riskli çıkıp bebeğinde bişey olmayan bir sürü anne var,ayrıca 2 li test kesinlikle netlik içermez raporda yazar zaten .
asym156 Basakgul sonuçları yarın başka bir doktora daha göstericem ve yeniden tarama testi yapıcam 1 hafta sonra çıkıyor canım
Msde_srds Basakgul 1 hafta oldu test yaptıralı 1 hafta 10 gün içinde belli olur dediler bekliyoruz bizde