babyandmommy Kızlar canım saçaklı poğaça çekti, maydanoz var içinde. Herhangi bi zararı olur mu sizce? İçerisinde çok fazla yok gerçi bilemedim🤦🏼♀️
Oglm_0212 babyandmommy hiçbir şey olmaz oturup bir demet yemeyeceksiniz sonuçta ben gebelik başından beri tüketiyorum bazen kahvaltıda 2-3 dal salatada vs 36. Haftamdayım bişey olmadı şükür 😊
mlkkk babyandmommy maydonozun idrar adet söktürücü etkileri var ama en az bi Demet yemek lazım yada demleyip içmek o yüzden poğaça salata gibi şeylerde yenilebilir
istanbul3434 babyandmommy oturup 1 demet yemeyeceksen sorun olmaz sakalli pogacada en fazla bi tutam maydonoz vardir
Zeynoveannesi babyandmommy canım oturup Bi demet maydanoz yemeyeceksin bu kadr vesvese yapmayın kendinizi de strese sokuyorsunuz böyle valla bak 😊 ben de gebeliğimin başından beri tüketiyorum kahvaltıda yemeklerde salatalarda. Demleyip suyunu içmek oturup Bi bağ yemek tabiki sakıncalı. Dozunda yenebilir bana kalırsa 🌼
babyandmommy Zeynoveannesi ya öyle herşeye çok takılan biri değilimdir de burda yazılanları okuyunca bi endişe etmedim değil🤦🏼♀️☺️
Zeynoveannesi babyandmommy evet burda çok fazla bilgi kirliliği var doğru yanlış birçok şey söyleniyor. En doğrusu hekimlerimize güvenmek. Yani belli başlı şeyler vardır çiğ yada az pişmiş etler tavuklar pastörize edilmemiş süt ürünleri dip deniz canlıları salam sosis hindi füme gibi işlenmiş ürünler bide iyi yıkanmamış sebzelerden sakınacan ki Bi çok hekimin önerisi bu yönde. geri canının istediği şeylerden az az yiyebilirsin benim felsefem bu ben böyle yapıyorum😂 He bide ton balığı yemiyom ama maydanoz pizza cips ıvır zıvır faln hiç acımam gömerim 😂
Safisss babyandmommy Yani kaynatıp içersen bir zararı olabilir de yemeklerin arasında bişey olmaz ki ☺️
babyandmommy Zeynoveannesi aynen, doktorumda bana öyle şunu yeme bunu yeme diye bişey demedi. Ye ama az az ye demişti ☺️