ipekmommmm Devlet hastanesine gittiğimizde bizi doğuma aldıklarında doğumumuz uzarsa 4 5 saat sürerse eşimize bizim için bilgi veriyorlar mı yoksa saatlerce bekletiyor mı? Bide doğum en uzun ne kadar sürer bazıları 7 8 saat bekledik felan diyorlar
koalababy ipekmommmm biz kızkardeşimde 48 saat bekledik sezeryan için imza almaya geldiler sadece ve bebeğin kıyafetlerini dogdugunda istediler sadece bu şekilde bilgi alabildik ne yazık ki diğer hastaneleri bilmiyorum ama benim bahsettiğim okmeydanı ssk
Seval22 ipekmommmm 12 gün önce doğum yaptım 8 saat sürdü doğumum 5 saat açılma bekledim 1 buçuk saat doğum sürdü 1 buçuk saatte plesantam yapıştığı için uyutup operasyon yapmışlar sancı kısmında eşim yanımdaydı ama 3 saat haber alamadı delirmiş
Ebreva ipekmommmm genelde çok vermiyorlar bilgi tabi hastaneden hastaneye farklıdır ayrıca kişiye baglı biri 2 saatte doğurur biri 22 saatte sancı ceker doğurur bilemezsin
Aselinannesiii ipekmommmm Ankara şehir hastanesinde doğum yaptım mart ayında öğlen 3 de yatışım yapıldı akşam 20.56 da doğum yapmıştım dışarda annem ablam eşim vardı ve sürekli bilgi vermişler açılması şu kadar suyunu patlatacağız banyoya girecek falan diye sürekli bilgilendirmişler
ipekmommmm koalababy ooooo baya beklemişsiniz 48 saat boyunca hiç mi bilgi verilmedi? Ne yapmışlar kız kardeşinize o süre içinde
koalababy ipekmommmm açılma olmasını beklemişler suni sancı falan vermişler.. onunla doguma girenlerin yakınları içeri girdikçe bilgi aldık biz başka türlü dr dan bilgi alamadık hiç kardeşim de o durumda arayamadı bizi tabi.. Neyse artık uzun sürünce sezeryana almışlardı.. Bende bazen devlete gitmek istiyorum ama hepsi aynı mı nasıl bilmiyorum o yüzden bende takipte kalıyım postunu canım 🙈
koalababy ipekmommmm evet ama bi süre sonra şarjı bitmiş 9 sene öncesinden bahsediyorum kuzum bu arada
Seval22 koalababy özel hastanede yaptım 1000 de bir olan ve ultrasonda bazen gözükmeyen bir durummuş oda geldi beni buldu
Aselinannesiii ipekmommmm evet almıştım. Sancı odaları tek kişilik ve sancı çektiğim odada doğum yaptım yatağı çatala çeviriyorlar hemen ilk başta annem yanımdaydı sancı çekerken açılmam o zaman 4 cm di 1 2 saat sonra açılma ilerleyince doğum başlayacak deyip telefonu anneme verip çıkarmışlardı odada dolap vardı eşyalarım orda durmuştu doğum yapmama yakın ablamı getirip eşyalarımı aldırmışlardı doğumdan sonra başka odaya çıkarmışlardı çünkü
Rmeysa_1661 ipekmommmm benim eşime hasta bakıcı hep gelip haber vermiş tabi eşim para verdi hasta bakıcıya 🤭 ama onun dışında ekrandan takip ediyorlar sadece bride bebeğin kıyafetlerini falan isterken