Mucizeeemmmmmm 33+3 bebek doğum kanalına girmiş doktorum 2 doz 24 saat arayla çiğer geliştirici iğne yaptı kimileri beyin gelişimini azaltır diyor sizin doktorlarınız neler diyor kaçıncı haftada vurdukdunuz çiğer geliştiriciyi
Ebbb Mucizeeemmmmmm iki gün önce suyum geldi benim de. İki doz ciğer geliştirici vuruldu. 33+5 teyim.Bebek doğarsa solunum riski çok yüksek bu haftalarda. Hayatı söz konusu olunca kar zarar oranına bakmak lazım bence. O yüzden hiç kafanızı karıştırmayın. İşin ucunda bebeği kaybetmek var sonuçta. İğneyi vurdurup yan etki yaşayan kimseyi duymadım ben açıkçası kendi çevremde. İçiniz rahat olsun. Sağlıkla biraz daha dayanarak gelir inşallah bebişlerimiz
Taze-anne Mucizeeemmmmmm 32. haftada bana da iki doz ciğer geliştirici yaptılar ama ilaçların böyle bir şey yapacağını düşünmüyorum sonuçta yani bebeğin sağlığı söz konusu doktor bunu riske atarmı
masalsmomm Mucizeeemmmmmm benım plasenta yaslanmasından kaynaklı 35.haftada yapıldı ciğer geliştirici 37.haftadada dogum oldu cok şükür hic bi sıkıntı olmadı gayet saglıklı dogdu