ece_2206 35.haftadayım sırtım sabahtan akşama kadar ağrıyor 4 haftadır falan böyle ne yapmamı önerirsiniz 🥺Skalyoz da var etki eder mi o da
Aysenur05 ece_2206 aynı bnmde her akşam ağrıyor bugün kontrole gittiğimde söyledm sıcak su torbası koyuyorm sırtıma diye çok sıcak olmamak şartyla koyabilirsn ayaklarına koysan daha iyi olur dedi sizde deneyebilirsiniz
kbrMEVA ece_2206 ay canım benim bende 35+4 um bendede aynı sorun var koltuk yastıkları oluyor ya arkama onu katıp yarım saat filan oturuyorum birazda olsa iyi geliyo
[silindi] ece_2206 zihim çıksın o ağrıya aynı dert ben de var masaj jeleri ile masaj yaptiriyorum oyle geçiyor
ece_2206 kbrMEVA bir de 6 7 hafta önce covid geçirdik acaba diyorum onun etkisi de olabilir mi bebeğime bakmayacağım diye korkuyorum artık resmen
kbrMEVA ece_2206 yok cwnim zannetmiyorum ama hamilelikten çünkü bebek ağırlaşıyor organların yer değiştiriyor kaburgaların açılma yapiyo bunlardan dolayo
ece_2206 [silindi] zaten onun yüzünden covid geçirdik ben evden online çalışıyordum asla dışarı çıkmıyordum onun dikkatsizliğinden nasiplendik🤯ay sinirlerim bozuldu
ece_2206 [silindi] anlayana kadar geç olmus neyse ki kızıma birsey olmadı yoksa covidden önce ben öldürürdüm onu 😃😃😃
ece_2206 [silindi] evet ben odamda uzanıyorum keyfim yok o da bana destek olmak ister gibi çok hareketli :))