Kubicim Kızlar merhaba.. 35. Haftadayım doktor 2 hafta önden gidiyo dedi. Peki bu gelişim olarak etkiliyo hafta olarakta etkiliyomu acaba yani önden gidiyo diye 37. Haftada mı oluyorum 🙄
Busraveminisi1 Kubicim gelişimi öndeymiş yani haftan da ileride canım ultrasonda ne çıktıysa onu baz al 37 sin demektir
spaceship Kubicim bizimki de aynı durumda. Sadece ölçüm olarak ilerde olduğunu söyledi doktorum, yani 37 haftalık bebeğin gelişiminde ölçüm olarak ama bu fiziksel bir durum. İç organları o şekilde değilmiş yani.
zenginncanan Kubicim benim ilk kızımda iki hafta önde gidiyordu 40+1de 3500 kg 52 cm doğdu çatım sınırda olmasına rağmen normal doğum yapabildim. Boyu biraz uzundu sanırım o yüzden öyle çıkıyordu ultrasonda
Kubicim 3636 33+5te gitmiştim 2800 demişti kilosu için.. cuma günü tekrar gidicem bakalım ne diyecek 🤗
gamzelim2234 @Kubicim hayır canım haftan neysen onu baz alıyor doktor bende 37 yim ultrasonda 40 hafta çıkıyor öyle olsa doğurmam lazımdı 😄
3636 Kubicim bende 34 de gittiğimde 2400 demişti şuan 36 haftaligim 2800 falan bekliyordum yine 2400 dedi hiç kilo almamış mi 2 haftada dedim doğru olcmuyor ultrason gelişimi haftasına göre iyi dedi sabahtandir neden kilo almadi diye düşünüp duruyorum 🤷
gamzelim2234 @Kubicim ahahah keşke öyle olsaydı vallahi ne güzel olurdu ama doktor yinede 39 da alıcam diyor bekliyoruz maalesef 😄
Kubicim gamzelim2234 gamzelim2234 dimi ya biran önce doğsa diyoruz meraktan 😁 sağlıkla gelsinler inşAllahh 🙏
Kubicim 3636 ben şunu bunu yiyeyim kilo alsın diye uğraşmadım şuana kadar. Normal yememe devam ettim o kilo alacağı varsa zaten alır diye ama dr zayıf falan deseydi dikkat ederdim sanırım aman sağlıklı olsunlarda doğunca da alır kiloyu 🙏🙏
gamzelim2234 @Kubicim bende öyle çok merak ediyorum geceleri aklıma gelince uyku tutmuyor heyecandan 😄 sağlıkla kucağımıza alırız inşallah 🤲🏻