luckymother Kızlar 13 haftalık hamileyim canım aşırı hamburger çekiyor 1 haftadır yememek için kendimi zor tutuyorum 1 seferlik yesem birşey olur muuu yiyen var mı
selinberk luckymother ayda 1 yiyorum ben canım.Canın istiyorsa ye dedi doktorum,yemeyip kendini bunaltmak daha kötü bence
Sngl27 luckymother bende yiyorum kızartması ve kolasını içmiyorum sizde öyle yiyebilirsiniz hamile kaldıgımdan beri 4 kere yedim sadece 34 haftalık olduk
Oysul luckymother ben bu akşam yedim. Güya bebeğe kilo aldırmamak için dikkat ediyordum ama olanlar oldu. Yarın brokoli ve karnabahar haşlaması yapacağım artık 🙈🙈
NefesDeniz luckymother Ben yemiştim aynı sizin gibi 12 yada 13 haftalıktım aşırı hamburger istemiştim güzelce yedim sizde yiyin köftesi iyi pişsin hiçbişi olmaz Allahın izniyle☺️
Havvaozgur luckymother benim canımda çok çekiyordu iş yerimin karşısında vardi ilk 2 3 ay haftada 2 3 kez yemisimdir
Begm luckymother hiç yemedim hamileliklerimde Daha doğrusu ev yemeği yoğunluk yiyoruz hani ben hamile değilken bile yemiyorum ama yersen birsey olacağını sanmam çok yersen kilo Yapa bilir sende sadece
Hilalsny luckymother canim kendine eziyet etme. Abartmadan ye bisey olmaz ben 31. Haftadayim bu zamana kadar 3 4 defa burger kimg 3 4 defa da pizza falan yedim