Cascass 35+2 haftalık hamileyim vajina kaşıntısı başladı bugün doktor kontrolümde haftaya varmı bu durumu yaşayan? Ve yaptığınız çözümler varmı?
Nurcihn Cascass malesef ben çok yaşıyan biriyim travazol krem çok işe yarıyor bende 26+4 haftalik hamileyim travazol kullanıyorum çok iyi geliyor doktor vermişti eczanedende alabilirsin
momteacher Cascass 1ölçü elma sirkesi 2ölçü su karıştırıp her tuvalet sonrası sileblrsiniz, bide ben bebek temzleme pamuklarından kullandım, günlük ped yerine, çok iyi geldi
Gok123 Cascass Aynı konudan bende şikayetciydm. Bugün kontrolüm vardı . Doktor krem ve fitil verdi . Sirkeli su ile temizleyin gibi yazılar okumuştum ama ben faydasını göremedim.
annepanda Cascass tuhaf gelebilir ama.ben mecbur kaldim denedim ve hemem gecti.. yogurt hemen aliyor kaşintiyi. Kiz kardesimdede mantar olmus ve kasiniyordu oda yapti iyi geldi. Burada bi bayamdan okumustum. Nettede arastirdim. Kiz kardesimde yurtdışinda tip okuyor yabancı kaynaklardan arastirmis cok yaygınmıs. İcindeki mayalanmayi saglayan bakteriler mantar ve kaşıntıya iyi geliyormuş.
Lina998820 Cascass doktor yazıyor travazol u canım bende 33 haftalığım çok işe yaradı 3 günde bir zararı yok bebişe kullan bana kalırsa
Nurcihn Cascass evet ikinci hamileliğim ilk kizimdada yaşadım onu çok kullandım hemen kaşıntıyi geciriyoe