PnarMeriztrk Kızlar hamile iken sac kestirmek iyi degil diyorlar kestiren oldumu hic bu konu ile bilginiz var mı
buse007 PnarMeriztrk bennn, canım neler neler diyolar hepsi uydurma rahatlıkla kestirebilirsin ben ayda bi kaç kez uçlarından alıyorum hep
Minnosannesi PnarMeriztrk bende kestirdim rabbim bebeklerimizin ömrünü yazıyor zaten sac kestirmekle bebeğin ömrü belirlenmez banada cok laf ettiler
tco PnarMeriztrk ayy inanmayin Allah askina su batil inanclara. Bebegin omru sacin kisilmasi ile kisalacakmis mantikli mi bu? O zaman agdada yaptirmamak lazim sonucta oda vücuttaki tuy birde kokten aliyorsun😂
brccelik PnarMeriztrk valla ben kestirdim hormon değişimlerinden hep dökülmeye başladı direk gittim kestirdim
Babiessss Batıl inanç kesinlikle. Boyatmak zararlı tamam kimyasallar olduğu için ama kestirmek ne alaka 😂
Sedacengiz Bende kestirdim tamamen batıl inanç . İyi o zaman tırnak felan da kesmeyelim oda aynı şey sonuçta. Hem kestirdim şimdi de 32.haftamızdayız boyatacağım. Rabbime emanet kuzum .
PnarMeriztrk Sedacengiz haklısınız dogru cok kişi soyleyince ınsanda acaba diyo Allaha emanet olsun yavrularımız Allah saglıkla sag saglim kucagımıza almayı nasıp etsın
YagmurAnnesi PnarMeriztrk Bende 6-7 haftalikken kestirdim. Simdi 35 haftaligiz cok sukur. Allahim bebişlerimizi bize bagislasin. Tamamen batik inanc bence