GokcenToruntay Bebeğin suyu geçen ayki kontrolde iyiydi normalde de su içen biri değil ama bu ay suyu yok dedi doktor. Suan günde en az bir buçuk lt su içiyorum üç gündür acaba diğer kontrolümde hemen yansır mı bu bebeğe ?? 😌😌
MasalAlparslanMom GokcenToruntay su içmeyle alakalı değil demişti bana doktorum canım ya. Benimde fazlaymış suyu azmı içeyim demiştim gülmüştü 🤰🏻😅
Eliffff GokcenToruntay su içmeyle alakalı değil canım bu.sen çok fazla dinlenmeye dikkat etmen gerek bu durumda
Sunu İnternette her sabah havuç suyu içen bayanın suyunun normale döndüğünü okumuştum. Dene bence sende inşallah faydası olur🤲
Sunu GokcenToruntay inan bende bilmiyorum nette bir bayan bebeğinin suyunun çok azaldığı için havuç suyuna başladığını bir ay sonra suyunun normale döndüğünü yazmıştı
Eliffff GokcenToruntay anladım canım su içmen lazım günde en az 2lt ama hiç duymamıştım bebeğim suyuyla ilgili olduğunu.tabi ki doktor en doğrusu onun dediğidir.bu arada su eksikliğine havuş suyu iyi gelir diye duymuştum ama uydurmamı gerçeklik payı varmı hiç bilmiyorum canım.
GokcenToruntay Eliffff internetten baktım başka sebeplerde olabilirmiş sadece suyla ilgili değilmiş bu hafta bakalım bir değişiklik olacak mı teşekkür ettim