Gelincikkkk Sabah 9,30 da sezaryan olucam 38+6 2 doğumum hayırlısıyla kızımada kavuşurum inşallah 1 yaşındada oğlum var üst üste gebelik 😊
MomC6 Gelincikkkk hayırla, sağlıkla kucağına al inşallah canımm benimde cuma sezaryen olucak büyük ihtimal 🙈🤍
Ftmhmt Gelincikkkk benim kızımda 10 aylık. Bende perşembe günü doğım yapacağım Allah nasip ederse. İlkte sezeryandı ikincide öyle olacak genel anestezi olacak sizinn nasıl? Bu arada sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşAllah❤️
cgla1 Gelincikkkk yaaaaa ne kadar güzel Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin darısı tüm hamile annelerimize inşAllah😊
Gelincikkkk MomC6 Amin canım Allah razı olsun rabbim önce bana sonra sana nasip etsin inşallah hayırlısıyla kucağımıza almayı 😊🙏
Gelincikkkk Ftmhmt Ayyy kolaylık versin valla bize benimde 2 sezaryan oğlumla kızımın aralarında 12 gün olucak Allah nasip ederse belden uyuşturma olucak ben narkoz istedim ama anestezi doktoru bebegede geçiyor diyince vazgeçtim aşırı baş ağrım oluyor belden uyuşturmada yani ilkte öyle oldu
Gelincikkkk Ftmhmt Bu arada yazmayı unuttum aminn canım rabbim hepimize nasip etsin evlatlarımızı kucağımıza almayı 😊🙏
Gelincikkkk Çok cok saolun kızlar Allah’a şükür aldım prensesimi kucağıma ağrım çok var onun icin geçsin diye bekliyoruz onun dışında çok iyiyim Allah şükür darısı sizin başınıza inşallah 😊🙏
Ftmhmt Gelincikkkk çok sevindim amin inşAllah benimde perşembe 1de bakalım iyi geçer inşAllah❤️ Bende sağlıcakla alırım inşAllah..