mucizemucize17 Yarın sabah doğuruyorum var mı sezeryan doğum yapan bana önerileri olan çok ihtiyacım var çok ama çok heyecanliyimm🥰🥰
cipiti mucizemucize17 şimdiden hayırlı olsun henüz dogurmadim o yüzden bı açıklamam yok tebrik etmek istedim 🤭 sağlıkla gelsin analı babalı büyüsün inşallah 🤲🤲
[silindi] mucizemucize17 Rabbim anali babalı büyütsün inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin🤲🤲
minik_kalbim mucizemucize17 ne güzel ya 😌 bende artik kavusmak istiyorum neyse bizimde az kaldı.Sezeryani sizmi istediniz😍
0101sevo mucizemucize17 sağlıkla gelsin inşallah 😊 Kaçıncı haftanız ? Ve yarın olacağınızı ne zaman öğrendiniz yani doktor tarihi ne zaman verdi ?
mucizemucize17 0101sevo 38+6 Ben normal düşünüyodum çatım da müsaitti ama geçen hafta bebek kilosu önde olduğu için beklemedik zorunlu sezeryan olucam bir hafta önce belli oldu
0101sevo mucizemucize17 hmmm anladım çok teşekkür ederim bizde 2 hafta önde gidiyoruz ve çatı probleminden dolayı sezaryan olucak gibi de çarşamba kontrolümüz var acaba gün verir mi dedim 😊
zezeyyy mucizemucize17 hayırlı olsun inşallah 17 ay önce spinal sezaryen ile oğlumu kucağıma aldım çok rahat bi doğum oldu nasipse 4 ay sonra yine spinal sezeryan olacağım 😊