Tontik Aslihanilhan valla bzm ülkede her kafadan bi ses çıkıyo biliyosnz kimine göre zararlı kimine göre yararlı kimisi ne haliniz varsa görün diyen grup ortada kaldık yani ne yapacagımızı bilmiyoruz 😬😂
akay123 Tontik azıcık bari ye 1 tatlı kaşığı kadar o kadar çekmiş canın ne olacak o kadardan canımm diyip yerdim ben valla 😂
Tontik ozi52 bnm eşim kola manyagı sürekli 2 buçuk ltre alıp geliyo Allah affetsin bazen bende bi bardak götürüyorm yalan yok inşallah bi sorun çıkmaz 🥴
akay123 Tontik afiyet olsun 😃birde ben şöyle olduğunu düşünüyorum tamam zararlı birşey ama sürekli tüketilirse bu zarar olur bence 1 yada 2 kez koca 9 ayda birşey olmaz diye düşünüyorum
mevos_blt07 Tontik 15+2 deyim 67 kilo ile hamile kaldım 69 kiloyum şuan 😊 4 ayda 2 kilo aldım 😇 ama çalıştığım için sürekli hareket halindeyim yiyip yatmaya pek fırsat olmuyor🤷🏽♀️
Hamucera Tontik bende yedim vallahi o dönemde acayip canım istiyordu. Tek aşerdiğim şey patates ekmek ve mayonezdi😁 yedim o dönemlik şimdi 22 haftalık olduk geçti o çılgınca istek.
Tontik Hzl Allah bagışlasın 🙏 ama biliyosnz işte içinde neler var neler günümüzde o kadar çok hastalıklar yaygınlaştı çocuklarda öyle değişik hastalıklar çıkıyo Allah korusun hepimizn çocuklarını ister istemez pimpirikleniyorz 🙄
pol34 Normalde tüketmezdim şimdi her şeye mayonez sıkıp yiyesin geliyor kendimi tutuyorum. Hafif mayhoş tadı öyle çok hoşuma gidiyor ki soruyu görünce yine canım çekti 😭
Tontik pol34 valla bende kendimi tutuyorum Perşembe doktora gidecm ne derse size söylerim ona göre beraber yeriz 😂
Tugcekkkkk Tontik tiksinirsen de yine senin için faydalı olur işte. Annem nefis yemek tarifleri den bakarak yapmış ve inanın çok lezzetliydi.
Tontik Tugcekkkkk bende herşeyi o siteden yapıyorm aslında bi marka söyledi bayanlar olmazsa evde yaparım 😊
Tontik mevos_blt07 valla size bişey diyim mi almasam ben kilo almazdım bimde çalışıyodm üstelik yoğun magazada Oğlumda 16 kilo aldım 47 ile hamile kalıp 63 le doğuma gittim 😂
mevos_blt07 Tontik ya sanırım son aylarda daha hızlı kilo alımı oluyor🙈 6. Aya kadar normal hızda gidiyor kilo ama son 3 ay durdurağı yok gibi😆
Ozge20ulu Tontik tavuk döner de olamazzz🤪hormonlu tavuklar canim yemeden daha iyi olur , benimde cektide köy tavuğu yedim sadece