Esma__ snowpress bende enson 1 ay önce gitmiştim persembeye benimde randevum var 12+0 olacak doktor güzel seyler söyler inşALLAH rabbim hepimizin evlatlarının güzel haberlerini almayı nasip etsin
Ikincibebekannesi Meddd 20 aylık oğlum var şimdi 2 ci hamileliğim bizde 10+4 sezaryan olacaklar varmı 🙃 benim zorunlu sezaryan olucagimda🙃
Meddd Ikincibebekannesi Bebeginiz ve hamileliginiz icin gerekliyse yapilmali bence hic uzulmeyin. Sagliklz kucaginiza alinda dogum sekli hic fark etmez🤰🏽
Egefe Meddd benimde 10+2 ama bana geç döllenme olmuş dedi 1 hafta geriden geliyor ilk defa başıma böğle birşey geliyor o yüzden pek anlamadım 4. Bebeğim olucak inşallah
Esma__ Melikeadiguzell bugün fenaydı tüm gün bulantım oldu normalde akşamları oluyo bende gündüzleri daha az
Melikeadiguzell Esma__ Bende de aynı şekilde hatta afedersin kusmadan uyuyamıyorum hemde ilaç kullanıyorum
Ucra Ben de 11+4 oldum 00:00 itibariyle geçen hafta doktor kontrolüm vardı erkeğe benzetti doktor ve ultrason makinesinin kalitesi erken tanı için kolaylık sağlıyor sağlıkla kolaylıklarla gelsinler inş
Brn18 11+5 haftalık olduk cumartesi gittim dr cinsiyet tahmini yaptı 2,5 yaşında kızımda var onda da 11 haftalıkken tahminde bulunmuştu drumuz yanılmamıştı eğer bunda da yanılmazsa bir kızımız daha olucak☺️