damlali Yarına randevum var 12gün önceki plasentada kanama oldu bu durumu yaşayıp iyileşip çocuğunu kucağına alan yada riski atlatan varmı ne kadar süren yattınız ve kaçıncı ayda huzura erdiniz psikolojim bozuldu sanki hiç geçmicekmiş gibi bu günler 🙄
Fatmamuduk damlali 16. Haftanın başındayken plesanta yırtılması sonucu kanama yaşadım, yaklaşık 2hafta sadece tuvalete kalktım daha sonra doktorum yavaş yavaş hayatına dönebilirsin dedi ufak ufak evde dolaşmaya başladım. Çok şükür şuan 27+6yım normal hayatıma döndün bir sıkıntımız kalmadı 😊
Minisannesi2904 damlali benim 7. Haftadan itibaren plesantada kanama vardı 5. Ayda kapandı üstelik hafif bir ayrılmada söz konusuydu Allaha şükür şu an 36. Haftamdayım ilaç kullandım iğne kullandım
Bebek-geliyor damlali 13+5 de plasenta önde olduğu için kanama oldu. rahim ağzını tam kapamıyor ama yakın önde duruyor hala 34+5 deyim.
Nazliinan2015 damlali ilk hamileliğimin 4ayından sonra yaşadığım tek sorun buydu son 5 ayı hergün kanamalı geçirdim hemde pıhtı şeklinde hastanelerde geçti hamileliğim nerdeyse ama şuan 5 yaşında çok şükür🥰ve tekrar hamileyim inşallah bir sıkıntı yaşamam bunda içinizi ferah tutun Allah nasip ettiyse herşey oluyor dua sabır🤲🏻🥰
damlali Fatmamuduk bende öyle canım tuvalaet ben yemek icin kalkıyorum inşallah benimde geçmiş dua et 🤲🏻
Fatmamuduk damlali Herşey etken olabilirmiş. Evi süpürmek, çok eğilmek, ilişki yaşamak, sigara içmek Doktorum hangisini yaptın dedi bende ev işi ve ilişki dedim tamamen yasak artık bunlar da sana demişti
damlali Fatmamuduk ben aslında hiçbirini yapmadım ama yinede oldu canım annemde kalıyordum eşim calışıyordu annemde yatıyordum
Fatmamuduk damlali Olacak olan her türlü oluyor kuzu bunu yaşamamız gerekmiş demek ki, doktorum evet o yırtık kapanır eski haline gelir dedi bana ama yine de önlem amaçlı kendimi yormuyorum ve her kontrolde doktorum bakıyor rahim ağzına ve plesantaya
damlali Fatmamuduk çok sağol kuzum tabiki kaderde ne varsa o en azından düzelebilen eski haline gelebilen bişeymi diye sormam içimde umudum olsun diye🤲🏻 SENİN kaçıncı haftada oldu kanaaman benim 13içinde sonra böyle tam ara koyu kan ben kahve gibi şeffaf akıntımın arasında geliyor oda bazen 12gün oldu
Fatmamuduk damlali 16nın başında oldu ben akıntı zannettim tam koyu kandı yaklaşık 1hafta devam etti ara ara geldi sonra kesildi şükür. Tabi ki umut hepimizin ayakta kalma dayanağı 🙏🏻🌹
damlali Fatmamuduk canım kanama alanı durmuş amaç benim şeffaf akıntımın arasında koyuluk kanmsı gibi inçe şeyler var onlar kalıntılarmı acaba öncekinden
Fatmamuduk damlali muhtemelen eski kandır canım dışarı atıyordur. Kanama alanı durduysa artık akıntım, olduğunda taze kan olup olmadığına bakmalısın
damlali Fatmamuduk ay inşallah birdaha olmaz kuzum yaa böyle çoktan hafif geliyor bazen doktor kanama alanı düzelmiş deyince bende bidaha böyle geliyor ya duran kanmı acaba göremedimi yoksa diye dedim
Fatmamuduk damlali o azalır azalır biter artık, sen eğilip kalkma bir yerlere uzanma dikkat et yine de 🙏🏻 Tekrarı olmaz inşallah 🙏🏻🙏🏻🌹
BhrDnmz Bende 13. Haftadayim esimle birlikte olunca bikac damla kan geldi. Doktor ultrasonda kanama alani var dedi. Sizce bebege bisey olur mu?
damlali BhrDnmz hiç kalkmadan yat canım merak etme dÜzelir inşallah ben öyle yaptım zaten cinsel ilişki yasaktı bize bundan sonrada yasak bebeklerimiz sağlıklı olsunda🤲🏻
BhrDnmz damlali ya iliskiye girdikten sonra kan geldi dedim doktora kontrolde bana ondan da olabilir plasenta asagida ondanda olabilir dedi. Onun zarari var mi bilmiyorum da. Ama tam net soylemedi bebegi gordu yaninda biyerdede bak burdada kanama alani var dedi😢