Kbraozkn İyi akşamlar kızlar aranızda sağlık ocağında şeker yüklemesi yaptıran var mı? Ebe bugün beni aradı da yarın gel şeker yüklemesi yapalım diye merak ettim ben daha önce hastanede yaptırmıştım çünkü
Cansu_79 Kbraozkn ben yaptırdım öncelikle gazoz şeklinde olan şeker ilacından alın meyveli ve migde bulantısı yapmıyor aç karnına gidiyorsunuz kan alıyorlar daha sonra ilacı içiyorsunuz tam 1 saat sonra tekrar kan veriyorsunuz ondan 1 saat sonra tekrar
Beyzan Cansu_79 ilacı siz mi alıp götürüyorsunuz. İlk gebeliğimde sağlık ocağı hiç çağırması beni bunun için her sağlık ocağında var mıdır özele gidiyorum hem ekstra para vermemiş olurum hem de hastanede uzun süre kalmamış olurum
Kbraozkn Cansu_79 Nasıl yapıldığını biliyorum canımda içeceği zaten eczaneden al dedi ben hastanede yaptırdığımda böyle birşeyle karşılaşmamıştım
Hlme-26 Kbraozkn evet bende eczaneden aldım 10 TL bir ücret verdim aç karnına evde içip 1 saat bekleyip saati geçirmeden sağlık ocağına gittim kan verdim 1 saat sonra tekrar aç karnına kan alındı
Kbraozkn Beyzan içeceği bana kendin al gel dedi onun haricinde devlettede yaptırdım içecek bile almadım herhangi bi ücret talep etmediler
Cansu_79 Beyzan evet bende özele gidiyorum saglık ocagı doktoruna sor kaç ml ilaç öneriyor dedi doktorum da kaç ml lik ilaç alacagımı söyledi aldım gittim saglık ocagında yaptırdım
esraizmirli Kbraozkn birkere yaptırdıysan bidaha yaptırma sakın canım e nabızda sonuçların vardır zaten götür göster
esraizmirli Kbraozkn hee ben yanlış anlamışım yani ilk gebelikte normalse ikinciyi yaptırmaya gerek görmüyolar ama tabiki doktorunuz ne der bilemem