Mega123 icimdekikelebek Aynısını bana da söyledi bende test felan yaptırmadım. 3 ay korundum şuan korunmuyorum her şeyin hayırlısı olsun inşallah. Rabbim büyük elhamdülillah 🤲🏻.. Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için
Tugcekkkkk Ozlemyeni evet canım oksapar 4000 kullandım 11.haftaya kadar. Ayrıca prolutex diye baska bir iğne daha
Ozlemyeni Tugcekkkkk bende su an onlari kullaniyorum.doktorumda dediki sagliksiz olacagi varsa eger vucut atiyo onu.insallah yasamayiz ama elimizde olan bisey degil tabiki
Gzdsrm supermommm canim zaten 40 gun kendini lohusa gibi dusun bi duzene girsin vucudun adet ol ondan sonra sal gitsin ben oyle yaptim 3. Adetime hamileydim cok sukur
supermommm Gzdsrm öyle canım haklısın ama işte hadi olmazsa diye erken davranmak istedim 5 gün kanamam oldu bitti bende korunmuyorum rabbim ne zamana verirse artık
Gzdsrm supermommm olur kuzum olur sikma canini burda yasli teyzelerin bi lafi vardir dusugun biseyi icerde olur die yani dusukten sonra kolay hamile kalinir diye insallah sende kalirsin hemen
icimdekikelebek Ozlemyeni ilk hamilelik olduğu için öyle Bi ilaç kullanmıyordum sadece folik asit kullanmıştım ikinciye kalınca hemen corasprin başladık
Kubra381 Zhr_cfrdmr inşallah amin Allah razı olsun sizde sağlıkla kucağınıza alın bugün yapıldı operasyon alındı
Elisammm Kubra381 geçmiş olsun ben hiç kalbinin attığını duymadım 7 haftadan 11 haftaya kadar bekledim. Sonrasında çok şükür saglikli bi evladım oldu şimdi 2 yaşında. Sana tavsiyem üzülme. Ama kürtajı uyutarak ol.