Damlahtp Pilliperi psikolojikte olabilir korkmayın yani 40 haftanın 40 haftası herkesin hamilelik belirtsi devammı ediyormuş anlamadım ben her hamilelik kendine özgüdrü bunu unutmayın benimde belirtilerim çom etken gitti çok şükür sağlıklı bir gebeliğim var demek herkesin 40 hafta göğsü acıyor bilemedim🤷🏼♀️
Pelin_su Bende 8.5 hafta ve aynı şeyleri hissediyorum göğüs hassasiyeti dışında zaten hiç belirtim yoktu oda 2 gündür yok yani yumuşak bi garip inşallah yoktur bişey rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıcakla alırız inşallah kucağımıza
Ozlemyeni Pilliperi benim gogus agrim yok oldu bi anda.kanamam basladi hafif .igne batmasi oldu kasiklarimda.dedim tamam gitti cocuk.burdada bi suru post actim öldum dirildim sabaha kadar.doktora gittik hemen sabah.doktor bi bakti bebek icerde tepiniyo😂 gogus agrisi prolaktin hormonuyla ilgiliymis. Gebelikle onu bir dusunme dedi.o apayri bi konuymis.bu haftalarda normal dedi.ama icin rahat etmediyse bi gidip dinle kalp atislarini
sehrengiz_8 Pilliperi canım benim de bir anda belirtilerim yok olmuştu buraya yazmıştım hatta herkes illa belirti mi yaşayacaksın vesaire demişti ancak gebeliğim mecburi kürtajla sonlandırıldı size tavsiyem illa benim gibi olacak değilsiniz ihmal etmeyin hemen gidebiliyorsanız gidin doktora rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
tgba22 sehrengiz_8 hangi belirtilern yok oldu ya benm zatn cok bulantm olmadı hiç bi zaman aynı azlıkta
idiloska Pilliperi benim de 8+5’de öyle olmuştu oh demiştim bulantım bitti sonra coşarak koşarak geri gelmişti, 9+6’dan beri prilam kullanıyorum 15+3 oldum iki gündür yemek yerken bi bulantım oluyor.
sehrengiz_8 tgba22 canım aşırı derecede uyku ve kasık ağrılarım vardı sık idrara çıkıyordum ve belli bir süre iştah artışım oldu ancak bunların hepsi bitti
mommy_bee Pilliperi benim de belirtilerim azalmdi ikiz olmasina ragmen cok artmasi gerekirken simdi rahatim ama sorun yok bebeklerde. Ağrım olduğu olmustu ama demir ilacından sanırım.
mlkkk Pilliperi Benim 10.hafta gibi bütün belirtilerim kesildi 13haftalık olduk hiç hamile değilim gibi maşallah diyeyim 😊içinizi ferah tutun kötü düşünmeyin gayet iyidir bebişiniz
Pilliperi Bir kaç saattir göğüs ağrım tekrar başladı 😇 sızlıyor acaba içerden bir mesaj mi bu 🙈 ay inşallah öyledir , duanızı eksik etmeyin lütfen . İnanın ben herkese dua ediyorum tüm isteyenlere Allah kimseyi evladıyla sınamasın 🙏