Aycan00 Arkdaşlar ikili taramada free betahcg değeriniz nedir?yüksek çıkan var mı? Lütfen dönüş yaparsanız sevinirim.
Didoudo Aycan00 46 küsür çıktı benim doktor normal dedi. Düşük mü yüksek mi bilmiyorum açıkçası. Kombine risk 10 binde 1 çıktı bir sıkıntı yok sonuç normal dendi
Didoudo Bittercikolata zaten beta hcg nin düşmüş pap-aa nin yukselmis olması normal olan diye biliyorum. Tabi doktorunuz daha doğru yorumlar.
Bittercikolata Didoudo daha doktora gidemedim e nabizdan baktım. Doktor bana ayın 19 unda gel dedi o yüzden bekliyorum 🤷🏻♀️ pap-aa da 2.87 çıkmış sizce nasıl? E nabizda değerlerin yanında yeşil tik var ✔️
Didoudo Bittercikolata bunlar tek başına çok anlamlı değerler değil açıkçası. Ense kalınlığı ile birlikte bir bilgisayar programina degerler girilip kombine risk ölçülüyor. Önemli olan bu kombine risk kısmı. İnşallah çok güzel çıkmıştır 🤲
Leylak1626 Bittercikolata doktora gittiniz mi sonuç için ne dedi benimde 2,9 ensesi falan düzgün dedi ama içime sinmiyor
Bittercikolata Didoudo ultarasona girdim ense kalınlığı normal ama kan değerlerimi gösteremedim daha. Hayırlısı bakalım inşallah sağlıklıdır 🤲🏻
Alinaz Bittercikolata aynı şekilde çıktı sonuçlarım sizinle kan pıhtılaşması var dediler hemen perinoloğa ayrıntılı ultrason için gönderdiler şu an çok daha farklı sorunlar çıktı
Bittercikolata Aycan00 referans aralığı yazmıyor zaten benim sonuçlarda da sadece burda yazan kişilerle karşılaştırma yaparak düşük dedim
Alinaz Aycan00 benim de 3.13 çıktı aynı zaman da Papp-a Mom da 2.87 çıktı işte bence doktorunuzla görüşün
Leylak1626 Aycan00 merhaba mom değeriniz mi böyle çıktı acaba benimde sıkıntılı çıktı çok moralim bozuk
Aycan00 Leylak1626 evet mom değeri 2.19 çıktı ense kalınlığı 2 çıkmıştı ikili tarama zamanı 1 hafta sonra 1.7 ölçtüler bende anlamadım
Bittercikolata Leylak1626 salı günü gideceğim 3′ten sonrasını anarmol karşılıyorlar diye biliyorum. Doktor iyi dediyse sıkıntı yapmayın bence