babyandmom1 Ben decavit gyno ferro sanol kullanıyorum doktorum bugün devit3 damla verdi tahlil falanda yapılmadı. Kullanmasam mı? Gebelikte gerekmedikçe kullanmayın yazıyor
Dorukunannesifatma babyandmom1 doktorunuz kullanım demıs kullanın ben 35 haftalıgım aylardır kullanıyorum hamıleyken şart vitamın kan devıt 3 bu üçünü kullanıyorum…
Hd8 babyandmom1 ben kullanıyorum sürekli kullanmam gerektiğini söyledi doktorum öyle bir durum olsa yazmazdı ya🤔
gok_nur babyandmom1 devid3 ü yaklaşık 7 aydır kullanıyorum 15 damla ,diğeride demir ilacı onuda kullanıyorum bence kullanın faydasını görürsünüz vitaminlerin
Bittercikolata babyandmom1 banada tahlil yapılmadan ilaçlarımı değiştirdi doktorum 12. Haftadan sonra devit kullanmaya başladım günde 3 damla
babyandmom1 Dorukunannesifatma prospektüste öyle yazınca kafam karıştı 🙄 kaç damla kullanıyorsunuz devit 3 ü
Dorukunannesifatma babyandmom1 benım 5 damla doktorunuzla konuşun kullanmak istemedıgınızı bakalım ne dıyecek size :)
Aysenur05 babyandmom1 9 damla ekmeğin veya yumurtann üzerine damlatıyorm gebelikte vitaminler gerekli
Hd8 babyandmom1 bakılmadan sağlık ocağındaki ebem verdi doktoruma sordum oda kullanman gerekiyor dedi günde 6 damla kullanıyorum her gittiğimde soruyorum devam etmen gerekiyor diyor doktorum
babyandmom1 gok_nur Bittercikolata Dorukunannesifatma AycanAycan19 Attent Aysenur05 Hd8 Hepinize cevapları için çok teşekkür ederim doktorum 10 damla olarak yazmış gördüğüm kadarıyla hemen hemen birçok annemiz kullanmış bende kullanacağım 🙏🏻
AycanAycan19 babyandmom1 14. Haftamdan beri gyno ferro sanal ve devit3 9 damla kullaniyorum suan 20. Haftadayim aslinda degerlerime normal dedi ama yinede verdi bunlari bnde kullaniyorum 🤩
Attent babyandmom1 ama o ilaçlar hamilelikte çok önemli her gittiğim de doktorum soruyor iciyormuyum diye
Attent Attent ben 19 haftaya kadar 10 damla kulandım ekmeğe damlatım sonra 5 damlaya düşürdü doktor 10 damla bebeğe sana fazla gelir dedi
edanuur babyandmom1 Canisi bende ilk gebeligim çok dikkat ediyorum ilaçları arastiryorum ve aynılarını kullanıyorum 4 ay boyunca kullandim sadece damla değilde hapı olarak alıyorum :)