rabia_12 Kızlar Merhabalar 6 haftalık hamileyim 4+3 de keseyi gördük. Sizler kaç haftalıkken kese ve kalp atışını duydunuz söyler misiniz biraz rahatlamak istiyorum.
Mamy987 rabia_12 bende 4+6 da keseyi gördüm çarşamba günü kalp atışı için randevum var 6+6 olcaz o gün Rabbim hayrlısıyla sağlıkla duymayı nasip etsin inşaAllah hepimize bende çok heycan panik stres yapıyorum canım 💕
BegumIscanTunc rabia_12 5+2 de keseyi ve Bebek oluşumunu gördük 6+3 te bebeği ve kalp atışını duyduk canim
BegumIscanTunc Gizemnursu 6+3 te kalp atışı ve bebeği gördüğümüz günün akşamı kanamam oldu ama yerleşme kanaması değil dedi doktor riskli gebelik dedi ve iğne yapıldı progestan 200 mg verdi birde benim riskli gebelik geçmişim var 4 kaybim olduğu için öyle dedi doktor canım
haziranin25i rabia_12 6+2 de ilk muayeneme gittim kalp ritmi oluşmuştu alttan muayene ile duyulur dedi kabul etmedim 6+5 de gittiğimde ultrason ile duyduk 🤗
Huzurmelegim_28 5haftalikti kalp atisini duyduk alttan muayne ile 8haftada normal muayenede duymustu. simdi 9+2 buyumusuz bile 2.1cm boyu kalpatishizi126 👼👼
Gizemnursu BegumIscanTunc kanamam ağrım vs cokn şükür biseyim yok peceteye gelen ufacık biseydi korkulacak bişey yoktur umarım