mrs_elisah Zxczxczxc park beşik. Biz prego cosmos vip 8036 modelini aldık bizimki anne yanı olmuyor ama yoyko 8 in 1 anne yanı oluyor. Onunda çok kaliteli olduğunu söylüyorlar.
HemsireAnne01 Zxczxczxc ben hem anne yani bi beşik olabilen hemde 5 yaşina kadar beşik olarak kullanilabilen tercih ettim. Sirf anne yani bebek hareketliyse 6. Aydn sonra kullanilmiyormuş. Sirf beşikde geceleri bakim ve besleme olayinda zor olyormuş. Markasi Heyner bedding. Hepsi burada dan sipariş verdim fiyati 800 tl idi
Sabriye98 Zxczxczxc ben hem park besik aldım hem anne yanı beşik anne yani beşiği ilk 6 ay kullanabilirsiniz park besik ilerleyen zamanlarda illa lazım olacak
Zxczxczxc Bende cok kararsızım bu konuda hem oark yatak hem anne yanı olsa keske .Anne yanı 6ay kullanılıyo ee sonra park yatak tekrar mı alınacak
Haticed34 Zxczxczxc anne yanı alacağınız beşiğe göre değişir 3-4 yaşa kadar kullanılabilecek olanlar var..
Zxczxczxc Haticed34 chicco ya baktım ben acaba bildiğiniz bi marka var mı 3-4yaşa kadar kullanabilecek olan
Haticed34 Zxczxczxc İKEA’nın sallanmayan asansörlü olan var 800 tl, Meltem smart beşik var ama sallanmıyor 1400-1600 civarı değişiyor fiyatlar
Ebrumihrimah Zxczxczxc e bebek sitesinde geçen gördüm bende 600 küsur 4 5 yaşına kadar kullanılıyor aklımda kalsın diye yazdım bı köşeye araştırma yapıyorum hala
Ukubrakoc Bence park yatak ben Civilden aldım daha kullanmadım, ama kullanan vardı ailem de çok rahat her yere götürebilirsiniz
Zxczxczxc https://www.hepsiburada.com/yoyko-exclusive-comfort-8-in-1-park-yatak-oyun-parki-haki-70-x-110-cm-p-HBV00000PWFZY?magaza=Hepsiburada BÖYLE BİRŞEY BULDUM AMA MARKAYI İLK DEFA DUYDUM NASILDIR BİLMİYORUM
Ttugbablgn-77 Zxczxczxc ben henüz almadım ama onu alıcam herkez çok memnun hepsi buradaki yorumlara falan bakın burda da çok öven var bu markayı
Denizzz88 Zxczxczxc ben park yatak alacaktım ama yoykonun anne yanı olabilen park yatak modelini gördüm onu alıcam
Denizzz88 Zxczxczxc henüz yakından inceleyemedim mağazada ama yoyko güzel bi marka kalitesinin de kötü olduğunu düşünmüyorum yorumlarıda iyiydi hep