Oykuaygun Bilgisi olanlar birazcık yardımcı olabilir misiniz acaba 🙈 Arabamız yok. Uzak bir yere gidecek olursak dolmuş belki taksi kullanırız. Almam gerekli mi? Ne kadar kullanılıyor. Bi ara taksilerin pusetsiz bebek almadığını duymuştum öyle bir şey var mı?
Beyzan Oykuaygun yani normalde dolmuşta puset çok zor oluyor. Yere konmuyor kucağa alınmıyor koltuk arasına sığmıyor. Normalde trafikte bebeklere puset şart ama denetimler o kadar da sıkı değil bence taksiler e alır. Tabi sehrinize bağlı ben küçük bir şehirde yaşıyorum
Buketkucuk Oykuaygun pusetin taşıması çok zor canım ben almayı düşünmüyorum. İlk zamanlarda taşımak için portbebe alabilirsin sonra da bebek arabası kullanırsın zaten puset çok zor
Oykuaygun Beyzan izmirde yaşıyorum. Doğum mayısta olacak. Başlarda çok dışarı çıkarmam diye düşündüm gerekli mi gereksiz mi bilemedim ne kadar kullanılıyor onu da bilmiyorum
Gull_94 Hepsınden once bebegın guvenlıgı ıcın sart zaten bebek arabasna takıp cıkarılablır olanlarda avr oyle bısey dusunun derım
Oykuaygun Gull_94 ikilemde kaldım çok 🤦🏻♀️ mayısta doğum olacak çok küçükken dışarı çıkarmam diye düşündüm e ama hastaneye, sağlık ocağına da gidilecek. Yani bilemedim
Oykuaygun Buketkucuk aynen o da güzel bir tercih ama portbebe gözüme güzel gelmiyor. İlk aylarda da bebek arabasında yatar mı acaba içine yumuşak bir şey sersem?
minik_kalbim Oykuaygun portbebenin de çok güzel olanları var ve bence bebek onda daha rahat ediyor.Bizim arabamiz var diye puset aldim olmasa kesin port bebe alirdim.Ha puset istiyosanizda bebek arabasina uyumlu olani alın ekstra port bebede alin derim hastane çikisi için
Beyzan Oykuaygun ilk haftalarda topuk kanı işitme testi Dr kontrolü sizin doğum sonrası kontrolünüz için illaki çıkılıyor. Bebek arası aldiysaniz bence direk port bebe alın ama bebek arabası almadıysanız belki ona uygun alırsınız diye dedim. Mesela benim şu an ikinci gebeliğim evde pusetim var ikinci çocuk olunca masrafı çok olmayacak bir tane port bebe almayı düşünüyorum. Çünkü puset cidden agir