Nevriyebak Arzuburan 14de gel demişti bana doktorum ama burdan gördüğüme göre doktoruna göre değişiyor fakat 12.haftada öğrenende var siz yine birdaha gidin ultrason görüntüsü verdimi
Tutkukoc Arzuburan bize de öyle demişti canım 11 haftalikken suan 17 haftalığız en son gittiğimizde erkeğe benziyor dedi ama hiç bir şekilde kendini göstermiyor çok inatçı bizim ufaklık 😍
Halise2121 Bazen tutuyor ihtimaller benzetmeler bna 3 kızıma ilk başta kıza benziyor dediler sonra değişmedi hep kız oldu ama deyiseni çok duydum kıza benziyor diyip erkek olan biraz daha beklenen lazım 16 tinci haftada öğrenirsiniz inşallah 🥰
ozi52 Arzuburan Doktorum bana 13. Hafta da %90 kız dedi 🙈🎀❤️🧿 Haftaya pazartesi kont. Var sorcam tekrar 😅😅😅 Umarım %90 lık tahmin dogrudur 😅😅😅
Gizmolata Arzuburan 12. Haftada tahmin etti doktor değişmedi ama bi arkadaş post açmış bakın kız demiş doktor herşeyini almış şimdi erkek demişler🤷🏻♀️ Bence kesinleşene kadar bekleyin
Ylzozprn 13+1 de kız dedi çok büyük ihtimal dedi 16 da kız dedi 20 detaylıda kız dediler değişmedi yani.oğlumu 11 de yüzde seksen erkek dedi değişmedi ikisinide erken öğrendim çok şükür pozisyonları iyidi hiç saklamadılar🙂