Kahvelim_ Merhabalar anneler , İstanbul ümraniye de Erdem hastanelerinde bulunan PERİNATOLOJİ uzmanı Ebru hanımda detaylı ultrasona giren var mı? memnun kaldınız mı tavsiye eder misiniz 💕 şimdiden teşekkür ederim 💐
MiniKaya Kahvelim_ erdem hastanesinde doğum yaptm takibimde ordaydı ama ümraniyede bir peritinalog arıyosan erbil çakar derim 👍🏻 280₺ di yılbaşından önce fiyatı kime önerdiysem bırda herkes çok memnun kaldı
Serap-er MiniKaya çok haklısınız bende Erbil beyi öneriyorum. Kendisine gittim ve o kadar ayrıntılı bakıp güzel bilgiler verdi ki çok memnun kalmıştım 👍
MiniKaya Serap-er Daha erbil hocaya gidipte memnun olmayan duymadım tabi zeynep kamilde gidip memnun olmayan belki vardır sonuçta orası yoğun özeldeki kadar ilgilenemeyebilir ve hastanin belli kuralları olabilir ama özelde bir doktordan çok abi gibi ilgilendi bizimle 🥰
Serap-er Kahvelim_ Zeynep kamilin doktoru ama Ümraniye santral iş hanı var orada 280 tl detaylı ultrason için gittim ben. Gerçekten mükemmel bir hekim
MiniKaya Kahvelim_ 02163164343 numarası klinik ismi zehra koçer veya sibel açılaşın olması lazm canm ☺️
Serap-er MiniKaya aynen öyle. Devlet hastanesinde her hastaya belirlenen bir muayene dakikası var oldukçada yoğun olunca beklenti karşılanmıyor. Ama özele gittiğimizde durum öyle olmuyor. 45 dakikadan fazla sürdü benim ve muayene bittikten sonra ayrıntılı bir şekilde bir çok güzel bir bilgiler verdi.