2bebekbirana Kizlar sırtı dönük olduğu için doktor göremedi . Anlayan varsa yardımcı olursa sevinirim.
Zeynep0606 Tugce1803 benim kalcalar buyudu sag taraftan bakiyor genelde fakat bebek erkek acayip yaniltti bu hamilelik beni 3. Gebeligim ve bende kiz diye umitlenmistin
2bebekbirana Merinosunannesii Hiç dikkat etmedim ona daha 12 haftadayım hiç kilo almaidm hiçbir yerimden🤔
Merinosunannesii 2bebekbirana derlerdi hep sağdan bakarsa kese sağda olursa kız diye inanmıyordum sonra birisi bana kalçadan kilo aldın kızın olcak dedi 10 haftalıkken 12 de belli oldu kızım olacakmış bu yüzden sordum doktorum da hep sağdan bakardı bana da
twoboys05 Merinosunannesii banada sağdan bakıyor kalçadan aldım kiloyu ama erkek dedi 🤷🏻♀️Bi oğlum var buda kız olsaydı diye istedim ama sağlıklı olsunlar tabiki
Rabismomm4 Merinosunannesii sağ da erkek veya solda oluncami kız oluyor yada her ikiside farklimi oluyor
Yeapp Doktor anlamamış burdakilerden anlmasınımı beklıyorsunuz 😂 sabırlı olun öğrenirsiniz ins tatlı heyacanlar bunlar
Gul76 Zeynep0606 benimde kalcadan aldim kilo ve sağ kalcam cok agriyo cocuk baski yapiyo diye 14cu haftama gircem ama daha cinsiyetine bakmadik baklalim hayirlisi ne olucak ilk cocugumuz bide🙂cok heycanliyim inanilmaz merak ediyorum
Aylin_dzgn Zeynep0606 benimde üçüncü hamileliğim iki oğlum ikisinde sağ tarftaydi 🤗 bu sol tarafta bakalım kız mı erkek mi bilmiyorum ama 🤭
Rabismomm4 Merinosunannesii arkadaşımin bebeği erkek hep sol taraftaymis kızları sağ taraftaymis heralde bununda gerçeklik payı yok ❤️