Oreganoo Ben 34. Haftadayım. Doğuma kadar bırakmak zorunda değiliz dedi. Coraspin kullanan arkadaşlarım 33 34. Haftalarda bıraktılar aslında hapları 🤷🏻♀️
Oreganoo 027033 2000 yüksek bir değer, kullanmanız gerekli. Acilen başka bir doktora görünün. Dahiliye doktorları da ilgileniyor
tgba22 027033 covidden dolyı mı yüksek cıktı.ya her cıkan hamileye de kullanmıyorlar bence takma kafana benim arkadaşım da doktor d dimer tek basına önemli bi değer degil demişti burdaklere göre tedavi uygulama doktorunu dinle
BabyYoda AnnelikHayali Bu değerleri düşük gördüklerinde trombofili paneli testi yapıyorlar. Orada genlerinizde mutasyon var mı diye bakıyorlar. Benim iki genim heterozigot çıktığı için hamile kaldığım an iğneye başladık. Hematolojiye mutlaka gidin derim
AnnelikHayali BabyYoda onlara dört sene önce baktırmıştım. Hepsi normal çıkmıştı. Genlerinde değişme olmaz diye o testi tekrarlamadı doktorum. Protein C, protein S, anti trombin 3 aktivitesi, plt gibi testlerime baktı bu defa.
027033 Nurcaa aynen birdahaki gidişimde isticemki kalp hastasıyım zaten çoğu kalp hastası kullanıyor kan sulandırıcı