nur94_ Arkadaşlar hastanem gece veya haftasonu olursa doğumun ekstradan 750 lira ödeme yapmam gerektiğini söyledi böyle mi oluyor özel hastanelerde .
Ebreva nur94_ eğer doktorunun gelmesini istersen evet ücret ödeniyor ama nöbetci doktorda yaparsanız alınmıyor
haziranin25i nur94_ gitmiş olduğum hastane ve doktorum extra bir ücret almıyor 💜 ama bazı hastanelerin minimum 1000 TL aldığını duymuştum
Pnrtrz Habibe02 evet mesai saatleri dışında olursa ve doktorunu özel olarak istersen ücretli olarak gelir
AliNailinannesi Ben adanada bi özel hastanede cumartesi yaptm doğumumu kendi doktorum geldi ekstra ücret almadılar.
Busetaskann nur94_ zaten dünya para alıyorlar doğum için bide bunu eklesinler tam olsun nerden ne alsak diye kafayı yedi bu hastaneler
svmm nur94_ bunu duymuştum benim doğum yaptığım hastaneye sordum icap ücretini zaten hastane veriyor ekstre ücret almıyoruz demişlerdi ama değişiyormuş hastaneye göre
Srhtzlyh nur94_ evet malesef öyle bir uygulama var özel hastanelerde. Eğer kendi doktorunu iatersen mesai dışında ek ücret çikariyorlar
Tubasahra nur94_ 2 sene önce Pendik bölge hastanesinde doğum yaptım doktor iki defa muayne için geldi hatsanede değildi.Bide gece doğuma geldi esktra ücret almadılar.Bu sene doktor adatipa geçti eğer doktorunu istersen 500 TL dediler.
Beyzan nur94_ hayır bu çok saçma o hastanenin para göz olması ile ilgili. Ben pazar günü akşam 6 da doğum yaptım standart ücret ödedim bu çok acımasız bir politika normal doğumun günü saati mi var. Ve 750 de çok yüksek
Emeldikici nur94_ evet canım bazı hastaneler özel ücret alıyor ama sizin hastanenin fiyatı aşırı yüksekmiş 🤷🏻♀️
ssnnmmm nur94_ plansız doğumda hem doktor hem hastane daha fazla alıyor benimde ama planlı bir haftasonu doğumuysa fiyat değişmiyor