EymenAli21 Bende 16 haftaya girdim yeni 12.haftada erkeğe benziyo dedi 15.haftada yine erkek dedi ama.daha hazırlık yapma erken dedi değişme durumu varmı acaba sizce 🤔🙈😄
Uerdem Kbrarz 12 haftalikken erkek dediler 14. Haftada baska doktora gittim kiz dedi sonrada göstermedi birdaha kiz gibi falan dediler ama kesin konusmadilar 17. Haftadayim shdhwhdhshhf
Beyazmelekkk Happymother3 canım sana kaçıncı haftaya kadar kız dediler ? Bana 15+5 te kız gibi dedi ama tam bacak arası önden göremedik popo arkasından bakıp dedi Dr .
Happymother3 Beyazmelekkk bana 12.13.14. Hafta hep kız dedı 14. Haftanın sonunda erkek pipi gordum dedı ama ben nedense halen ınanamıyorum cunku kız derken cok emindi detaylıya gırmeyı beklıyorm
Ozgeyilmaz22 Happymother3 valla bana erkek değişmez 90 oranla erkek dedi sonra göstermiyor bilmem ne derken ayrıntılıya kdar geldik sonra da değiştirdim doktorumu güvende kalmıyor öyle olunca
Ozgeyilmaz22 Happymother3 22 de girsin perinotolog. Yüzer yüz kız dedi daha sonra hekimi değiştirdim gittiğim doktor da kız dedi
alperenim1 Medine_25 ben 21. Haftada gittim kesin erkek dedi gösterdi hatta inşallah kız demez bidaha ki gidişimde 😁😁