yenianne140920 Hafize98 Canım tabi ki oturarak sandalye koltukta kılabilirsin üstün uygunsa seccade bile açmana gerek yok dizine bende oturarak kılıyorum çünkü secdeye giderken karnım engel oluyor dinimiz kolaylık dini elhamdulillah oturarak kılmanda bir sorun yok rabbim hepimizin ibadetlerini kabul etsin inşallah
Gzmmstf Hafize98 Oturarak kıl canım sandalyede bende öyle kılıyorum 36 haftalığım yere eğilemiyorum allahım affetsin kabul etsin inşallah
Kiymtaysenur Bende kılmaya başlamak istiyorum idrar sorunu ve eşimle yakınlaşıyoruz gusül abdesti almam gerekiyor o konuda napıyorsunuz
Semazrl Kiymtaysenur namaz kılmasanda esinle yakınlaştiktan hemen sonra gusül alman gerekiyor zaten gusulsuz durmak çok çok günah idrar sorunu hepimiz yaşıyoruz bazennbir namazda iki kere abdest aldığım oluyor bunlar engel değil ki
Semazrl Happylif3 dinen öyle daha uygun sandalye de ibadet etmek hristiyanlar kilisede oturarak yaptığı için çok Uygun değil oturak doğrusu yerde ayakları uzatarak kılmak ama bunlar kesin çizgiler değil nasıl rahat ediyorsa zorlamadan öyle kılmalı
Happylif3 Semazrl Canım hocaların söyledğini söylüyorum ben. Yani kendimce yorumlamıyorum. Vebal alamam. Çok hassas bir konu biliyorsun. Bizzat hocalar gösteriyor bunu
Semazrl Happylif3 bende kendimce yorumlamiyorum ilahiyat mezunuyum 😊 her hoca farklı şey söylüyor çok kasmamak lazım dinde zorlama yok nasıl rahat ediliyorsa öyle göz ile bile kilinabiliyor zor durumda olunca önemli olan niyet
Happylif3 Semazrl Tabiki. Ama yani hristiyan benzetmesi inanki hiç duymadım. Ama bacaklarımızda bir sorun olmadığı sürece uzatarak kılmak olmuyor diyede net biliyorum. Bi sorun olursa zaten uzatarakta kılabiliyor. Dinimiz kolaylıklar dini şükürler olsun
Veneziaa Ben 30 lu haftalarda başladım kılmaya ilk başta daha zor geliyordu ama normal şekilde kıldıkça alıştım şuan 39 oldum nerdeyse hala normal kılıyorum sadece çok tok olmadan sakince kılmak gerekiyor daha rahat hareket edebilmek için
Papatya6 Hafize98 önce yere oturuyordum şimdi riskim filan vardı sandalyede oturarak kılıylrum. Bu din kolaylık dini ☝🏻🎊🌼☑️