Iraz Esra2580 ben vermedim canım kan ya doktorum özelde esimin hiç durumu yok tahlil yaptiramadim bile sırtım ağrıyor nefes alıp verdikçe ve çok maske taktiğimda ciğerim uzun süre konuşamıyor um
Esra2580 Iraz mutalaka vermeye çalış.o kanı canım bede iyi ki vermişim kanım da pıhtı oluşmuş iğne vuruluyodum göğüs doktoru iğnenin dozunu arttırdı
Iraz Baharlargelecek siz tahlil vermismiydiniz acil doktoru bana da verdi ama 3 tane vuruldum başka vurulma dim 2 ay geçti üstünden acaba vurulsam mi zararı olurmu
Baharlargelecek Iraz canım kan tahlililinde pıhtılaşma değeri yüksek çıkıyor ama bazı doktorlar zaten son ayda gebelerde Yüksek olduğunu söylüyor. Bir zararı yok zaten evde kendim yapıyorum oksapar iğne
Bibebisgordumsanki Iraz hayır tahlil yapılmadı ama kadın doğum doktorumda önerdi acildeki doktorda şansıma kadın dogumcuydu
Esra2580 Iraz kovid döneminde gogsum ağrımadi hafif iğne batması gibi bişey oldu sonra geçti hafif sırt ağrım oldu geçti çok şükür sağlık ocağı da yokmu yakinlarinda yani mutlaka yaptır o testi
Esra2580 Iraz bilmiyorum bı sor canm belki yparlar doktor muayenesine gtmiyomusun gittiğinde de yptrabilirsin doktoruna