ece_2206 28.haftada covid geçirdim ama hala halsizim 35.haftadayım bu durum canımı sıkıyor bunun için ne önerirsiniz hep uyumak istiyorum 🥺
Baharlargelecek ece_2206 canım bir süre sanırım halsizlik devam edecek bunu kabullenmek gerek o zaman insan sorun etmıyor,ben kabullendim tek dileğim sağ salım atlatmak ve bebegımin sağlıklı olması bu süreç kısa degıl oldugu kadar yap herseyi kendini zorlama dinlen bol bol
Esra2580 ece_2206 bende gecireli 25 gün falan oldu çok şükür halsizlik geçti hamileligin verdiği yorgunluk oluyor sadece 30. Hftya girdik
Baharlargelecek ece_2206 ben hala atlatamadım,cuma testim pozitif cıktı dün koku gitti,bugun öksürüğüm ve sırt agrım arttı.halsizliğim 2 3 haftadır var.ben hamilelikten sanmıştım ama sanırım çoktan covid olmuşum o zamanlar
ece_2206 Esra2580 anladım belki benim de öyledir bu zamana kadar çok hareketli olduğum için birden hareketlerim kısıtlanınca öyle hissettim tat ve koku kaybı yaşadınız mı o dönem
Esra2580 Baharlargelecek ne kadar oldu karantinan bitti mi benimde sırt ağrım olmuştu hafif öksürük oldu ama hepsi 10 günde geçti çok şükür bol bol c vitamini ve kaninizda pıhtılaşmaya baktırın mutlaka