Lamia123 22 haftalık hamileyim ve 5 gündür çok fazla şekilde midem yanıyor ben bu kadar erken başlayacağını düşünmüyordum , sizin kaçıncı haftada başladı mide yanmalarınız ve nasıl azaltabilirim bu mide yanmasını ?
oykuduru21 Lamia123 benimde 20. Haftada başlamıştı maalesef. Süt dokunuyor ben içemiyorum ama size dokunmuyorsa içebilirsiniz iyi geliyormuş ben gaviscona başladım doktorunuza danışıp yazdığı ilaca başlayabilirsiniz
Tugcetugce42 Lamia123 benim son trimester döneminde başlamıştı 32 de falan bana doktorum renni duo diye bir şurup yazmıştı çok iyi gelmişti canım doktoruna sorup sende alabilirsin
mlkkk Lamia123 renni duo gaviscon gibi şuruplar alabilirsiniz eczaneden mide yanması için hamileyim zararı olmaz dimi diyerek almıştım allahtan diğer arkadaşlara doktorları yazmış😅 ilaç içmek istemezseniz ılık süte toz tarçın koyarak içebilirsiniz çok rahatlatıyor
Lamia123 oykuduru21 evet bana da önceden bulantı için vermişti gavisconu, mide yanmasına iyi geliyormuş bende yarın hastaneye gideceğim bakalım umarım iyi gelir sütü de deneyeceğim teşekkür ederim 🙏
MucizeBirKalp Artik surup bile etki etmiyor bana bu yanma hormonal olduğu icin hersey geçici çözüm oluyo zamanla 😒 Salatalik ve süt oneriyorlar ama ikiside beni daha fazla mahvediyor